Research Chemicals Kopen
Menu

Drugs Testen

Drugs testen
5 januari, 2022

Drugs testen

Drugs testen, het klink een beetje apart. Hier in Nederland is gebruik wel gedoogd maar bezit weer niet, en handel al helemaal niet.

Toch is Nederland een van de landen met de meeste drugsgebruikers, maar met zoveel drugs in de omloop ook voor recreatief gebruikt, hoe weet je dan zeker of het wel veilig is?

Er zit natuurlijk altijd een risico aan drugs, alleen door de jaren heen komen er steeds meer horror verhalen waar pillen of poeders nu weer mee zijn versneden.

In deze blog wordt er uitgebreid ingegaan over drugs testen, soorten drugs, risico's en nog meer.

drugs testen drugs testen drugs zit drugs andere drugs laboratorium pil uitslagen ouders capsules

Inhoudsopgave

 • → Soorten verschillende drugs in Nederland
 • → Nieuwe psychoactieve stoffen
 • → Voordelen als je drugs tijdig laat testen
 • → Weten wat er in drugs zit of in drugs gaat met testen

Soorten drugs testen in Nederland

Laten we bij het begin beginnen, welke soorten drugs hebben we nou eigenlijk allemaal in de omloop?

Er zijn er natuurlijk een hele hoop, hieronder is een lijst van de meest bekende en meest gebruikte drugs. Onder elke drugssoort wordt een uitleg gegeven wat het is en wat de werking is. De volgende middelen zijn het meest voorkomend in Nederland.

Cannabis / wiet / hasj | Drugs testen 

Hasj en wiet kunnen onder dezelfde categorie vallen, het verschil wordt zo ook uitgelegd. Hasj en wiet komen beide van een vrouwelijke cannabisplant, echter wordt bij hasj de hars gebruikt en is wiet of cannabis echt de gedroogde bloem zelf.

Bij wiet heb je veel mogelijkheden tot verschillende 'strains' soorten planten die soms ook gekruist met elkaar worden om zo een nieuwe wiet variant te produceren wat ook wel een hybride wordt genoemd.

Daarnaast heb je een verschil tussen indica plant, een sativa plant of een combinatie daarvan. Een indica strain houdt in dat de plant sneller groeit en dus ook sneller geoogst kan worden, het effect kan omschreven worden als slaapverwekkend, pijn verlichtend en kalmerend.

Het effect van een sativa strain kan omschreven worden als serotonine boostend, verlicht depressieve klachten, maakt energieker, en helpt bij creativiteit en concentratie.

Het wordt dan ook aangeraden om een indica s' avonds te gebruiken en een sativa overdag, omdat de een slaperig maakt en de ander weer oppeppend werkt.

Hasj komt ook voor in verschillende soorten alleen niet zoveel als cannabis, de effecten zijn ongeveer hetzelfde.

Daarnaast kan je van elke strain of hasj 'cotton mouth' krijgen, de welbekende droge mond samen met 'the munchies' oftewel een vreetkick.

Het kan goed zijn wanneer je veel hebt gerookt de ogen rood doorlopen worden en ze dichter gaan zitten en diegene er dan erg slaperig uitziet. Naast een vreetkick kan je ook een lachkick krijgen.

Naast leuke effecten kunnen er ook helaas minder leuke effecten aanzitten zoals een bad trip, dit kan zomaar door het roken getriggerd worden, of als iemand al in een slechte mind set zat kan dit het versterken.
Paranoia en psychoses kunnen ook veroorzaakt worden. Vergeetachtigheid of problemen met het reactievermogen kunnen ook voorkomen.

In Nederland is wiet en hasj gebruik gedoogd, we hebben daarom ook overal coffeeshops.

Het zelf telen kan gedoogd zijn met maximaal 5 planten, maar het hangt er echt van af hoe de politie of gemeente deze regels handhaven.

Xtc pil | Drugs testen 

Xtc is een van de meest populaire uitgaansdrugs. In een xtc pil zit de werkzame stof mdma.

Het is al jarenlang een van de populairste drugs om te nemen op feestjes of festivals. Echter zijn er door de jaren heen helaas veel pillen in de omloop gekomen die helemaal niet zo zuiver waren en mensen hier aan zijn gestorven of in het ziekenhuis zijn beland door vervuilde stoffen in de pil, of een enorme hoeveelheid van een stof wat niet vermeld was.

Daarom is het belangrijk dat wanneer je een pil wil gebruiken je een drugstest laat doen in een laboratorium. Wanneer je de drugs tijdig laat testen voor je feest of wat het ook is kan je er zeker van zijn dat je dit zo veilig mogelijk doet.

Een xtc pil gaat meestal werken na een half uur tot een uur, de gebruiker voelt het dan 'inkicken'.

Het zorgt voor een euforisch gevoel waarbij iemand heel sociaal kan worden, graag wil knuffelen of bezig wil zijn met tekenen of bepaalde dingen die fijn voelen aanraken zoals water of een zachte stof.

Iemand aan de xtc heeft een verliefd gevoel over bijna alles en na ongeveer 6 uur begint het uit te werken.

Het komt vaak voor dat na xtc gebruik mensen een kater krijgen, je lichaam moet alle stoffen zoals de mdma verwerken en alle blije stofjes die in je hersenen in een keer zijn opgemaakt weer bijvullen. Daar komt de welbekende uitspraak dinsdag dip ook vandaan.

De risico's van xtc gebruik zijn vooral oververhitting, je lichaam is keihard aan het werk en vaak wordt er ook veel gedanst en zonder dat je het doorhebt ben je uren verder zonder wat te drinken of eten.
Vaak gaat eten ook moeizaam of niet, en gebruikers kunnen last hebben van verkrampingen in de kaken.

Naast oververhitting komen plasproblemen ook vaak voor waardoor men een watervergiftiging kan krijgen of een blaasontsteking.

Het is dan ook belangrijk voordat je gebruik alvast water te drinken en naar de wc te gaan.

Mdma | Drugs Testen

Mdma is hierboven eigenlijk al uitgelegd. Mdma is ook te krijgen in kristalvorm of poedervorm in plaats van in een xtc pil. Wanneer mdma op deze manier wordt genomen wordt het of opgelikt of in een lege capsule gestopt.

Ook hier is het belangrijk om drugstesten te doen. Een dealer kan wel zeggen dat het pure mdma is maar voor je het weet zit er iets anders bij waar je niet op hebt gerekend, dus laten testen kan veen leed voorkomen.

Paddo's en truffels | Drugs Testen 

Paddo's en truffels zijn paddenstoelen, of schimmelsoorten. Deze paddenstoelen bevatten de werkzame stoffen psilocybine of psilocine wat ervoor zorgt dat iemand gaat 'trippen' ook wel hallucineren genoemd.

Er zijn verschillende manieren om deze middelen in te nemen, je kan het zo opeten, er thee van zetten of het in de vla of yoghurt doen wanneer de smaak vies is.

Truffels of paddo's verschillen in sterkte, daarom kan het lastig zijn om dit goed te doseren. Truffels zijn in Nederland legaal te verkrijgen in een smartshop, daar staat ook een dosering op en is het van te voren al getest, zo weet je dat je een goed product hebt.

Deze paddenstoelen gaan na ongeveer 20 tot 60 minuten werken. Gebruikers doen dit vaak op een rustige plek in de natuur of een vertrouwde omgeving bij iemand thuis.

Visuele effecten kunnen bijvoorbeeld zijn dat er kleurtjes uit planten of auto's komen, de muur gaat golven of patronen zien.

Lichamelijke effecten kunnen zijn dat iemand opeens veel gevoeliger wordt voor geluid of zijn omgeving, gedachtes kunnen ombuigen naar wat normaal simpel is is nu opeens moeilijk en geen besef van tijd.

Risico's kunnen zijn net als bij elk tripmiddel dat iemand in een badtrip beland, gaat overgeven, een psychose krijgt of erg zenuwachtig wordt omdat het effect best lang kan duren.
Ghb | Drugs Testen 

Ghb (gamme hydoxy butyraat)) is in Nederland verboden en staat op de Opiumlijst en valt dus onder harddrugs.

GHB is een doorzichtige vloeistof wat vaak in buisjes van een paar milliliter wordt verkocht.

Men zegt dat het vaak zoutig of bitter smaakt. GHB zorgt voor een vredig roes gevoel wat op het drinken van alcohol lijkt, maar wanneer iemand teveel neemt zorgt dit voor slaperigheid of kan iemand zelfs verlamd of bewusteloos raken.

GHB wordt helaas ook veel gebruikt als rape drug, het wordt dus stiekem in iemands drankje gestopt zodat diegene verlamd raakt of bewusteloos en het slachtoffer dan meegenomen kan worden.

Let daarop altijd op je drankje en neem niet zomaar iets aan van vreemde op een feest.

Vervelende effecten kunnen misselijkheid zijn, het zorgt er ook voor dat iemand ongeremder wordt en er soms keuzes gemaakt worden waar iemand later spijt van heeft.
Bij een te hoge dosis kan dit zo verdovend werken dat iemand een hartstilstand kan krijgen. En tot slot kan men snel verslaafd raken hier aan.
Amfetamine / speed | Drugs Testen 

Amfetaminen zijn in de volksmond beter bekend als pep, speed of snelle.

Het is een wit poeder wat er voor zorgt dat iemand energiek wordt, zich opgewekt voelt, meer wil praten, langer wakker blijft, beter kan presteren of concentreren en al om al een beter en euforisch gevoel geeft.

Je lichaam staat letterlijk op scherp, pupillen worden groter en de hartslag gaat omhoog. Vaak kunnen gebruikers ook minder eten door een droge mond en krampen in de kaak door spierspanningen.

Amfetaminen werken ongeveer 6 tot 8 uur. Een gram poeder kost meestal 5 euro.

U kunt Amfetamine drugs testen op een locatie in Nederland. Al deze verschillende drugs kunt u laten testen. Laat altijd uw drugs testen voordat u het gebruikt! Zo voorkomt u onnodig risico. 

Amfetamine wordt vaak gesnoven of in een vloeitje of capsule gedaan en ingeslikt, dat heet een bommetje.

Vaak is het zo dat amfetaminen versneden worden zodat de dealer meer geld kan verdienen, in de poeder zit dan vaak iets als cafeïne of andere middelen.

Daarom is het wel zo veilig om bij het drugs gebruiken eerst de drugs laten testen zodat je zeker weet dat er geen gevaarlijke middelen in versneden zijn.

Een andere soort drugs wat onder amfetaminen valt is methamfetamine, ook wel bekend als meth, crystal meth en ice. Dit is eigenlijk de sterkere versie van normale speed en men kan hiermee dagen wakker zijn en worden er erg snel verslaafd aan.

Je kan het vergelijken met alle fijne gevoelens van speed maar dan nog intenser, dat maak het zo gevaarlijk.

Enkele risico's van amfetamine gebruik zijn hartkloppingen, uitdroging, hoge bloeddruk, hartstilstand, gevaarlijk veel slaap tekort, wanen en hallucinaties en grote kans op verslaving.
 Ketamine | Drugs Testen 

Ketamine, ook wel bekend als K, special K en keta. Ketamine is eigenlijk een pijnstiller wat in ziekenhuizen en dierenklinieken gebruikt wordt.

Het is dan ook al te raden dat dit middel een verdovend effect geeft op gebruikers. Het komt voor in een wit poeder of een doorzichtig kristalpoeder en wordt gesnoven.

Gebruikers geven aan dat het effect hier van voelt als een droom of een roes, en wanneer iemand veel gebruikt diegene het gevoel heeft uit het lichaam te treden.

Het gevaarlijke van ketamine is dat doseren erg lastig is, wanneer iemand teveel gebruikt kan iemand in een K hole raken. Iemand kan dan niet praten of bewegen en zit in een andere wereld, dit kan extreem beangstigend zijn en diegene kan ook gaan overgeven of zelfs een hartstilstand krijgen.

Risico's van gebruik zijn omvallen, misselijkheid en overgeven, overdosering, angstaanvallen, verwardheid en blaasklachten.
Lsd | Drugs Testen 

Lsd, in de volksmond ook bekend als Lucy, L, acid, zegeltje of blotter. Lsd is een psychedelica, dat houdt in dat deze drug er voor zorgt dat je gaat hallucineren.

Het wordt meestal verkocht als één zegel waar de verkoper vaak een heel blad van aaneengesloten zegels heeft.

Op de zegel zit de vloeistof wat dus de lsd, het tripmiddel, is. Men neemt de zegel op de tong en na 1 a 2 uur begint het te werken. Soms wordt er ook een druppeltje vloeistof op een suikerklontje gedaan, maar dit komt weinig voor omdat de dosering dan enorm lastig is.

Gebruikers geven aan geluiden, kleuren en gevoelens veel intenser mee te maken. Men kan gaan hallucineren en in zichzelf gekeerd raken, je kan dan mentaal naar een andere wereld gaan.

Het is belangrijk wanneer iemand dit gebruikt dit in een veilige omgeving is en het liefst een tripsitter er bij. Dat is iemand die nuchter blijft en kan helpen wanneer iemand te diep in een trip beland of een bad trip krijgt. Tijdens een bad trip kan iemand enge dingen zien en denken dat diegene dood gaat, alles voelt dan realistisch terwijl dit niet zo is.

Risico's zijn in een psychose raken of in een staat van verwarring door de trip. Ook kan het zijn wanneer iemand dit buiten doet of zonder iemand er bij dat diegene zichzelf onbewust in gevaarlijke situaties brengt.
Cocaïne | Drugs Testen 

En tot slot cocaïne, wat ook bekend staat als coke, sos, sneeuw of charlie. Naast de normale cocaïne in is er ook basecoke (crack) wat gerookt wordt. Deze staat bekend onder crack, bori, free base en wit. De meeste gebruikers snuiven cocaïne, wat een wit poeder is.

Het effect duurt ongeveer een half uurtje en men kan erg energiek worden maar ook agressief en opgefokt. Het wordt vaak in combinatie met alcohol gebruikt om weer energiek en wat helderder te worden.

Cocaïne kost ongeveer 50 euro per gram. Net als amfetaminen kan dit ook versneden zijn met gevaarlijke troep, aan gebruik zitten dus meerdere risico's verbonden. Drugs laten testen is dan ook zeer belangrijk in deze gevallen.

Basecoke wordt gerookt in een pijpje, het wordt gemaakt door normale snuif cocaïne op te lossen in water en als base natriumcarbonaat, maagzout of ammonia te gebruiken.

Eenmaal in het lichaam heeft het dezelfde werking als normale cocaïne. Alleen omdat dit gerookt wordt heeft dit een grotere klap en impact op de hersenen.

Risico's kunnen verwardheid zijn, agressie, psychose, somberheid, afhankelijkheid en verslaving.

Nieuwe psychoactieve stoffen | Drugs Testen 

Nieuwe psychoactieve stoffen, ook wel NPS, research chemicals of designer drugs genoemd, deze komen de laatste jaren steeds meer op. Dit zijn stoffen die in het lab worden nagemaakt van al bestaande drugs zodat de wet omzeilt kan worden.

Men kent vast wel 2CB, 3MMC, 4FMP etc. Dit zijn allemaal designer drugs. Het gevaar hiervan is dat omdat er steeds meer nieuwe worden gemaakt het lastig is om te weten wat er nu daadwerkelijk allemaal in zit. Daarom komen we nu bij de moraal van dit verhaal, laat je drugs testen!

Voordelen als je drugs tijdig laat testen | Drugs Testen 

Het was een hele aanloop naar dit punt maar het doel is gaandeweg wel duidelijk geworden. De meeste van ons weten echt wel dat er vaak van alles in drugs zit waar wij geen weet van hebben. Drugs gaat in Nederland aan de lopende band en bijna overal is het wel te krijgen of via via. Dit maakt dat veel mensen niet de juiste drugs informatie bezitten en nou echt goed weten welke risico's verbonden zijn hier aan.

Gebruik van drugs komt super vaak voor in Nederland, het gaat heel simpel je krijgt via via een nummer doorgestuurd en de drugs wordt waarschijnlijk nog gebracht ook. Maar eigenlijk weet je de samenstelling niet van wat je nu in je lichaam stopt.

Vanwege de coronapandemie is drugsgebruik toegenomen. Er wordt veel drugs binnenshuis gebruikt op huisfeestjes, daarom is het nu nog belangrijker om het te laten testen, omdat er meer onzuivere andere drugs in de omloop zijn.

Drugs laten testen is eigenlijk nog een gek idee, er wordt vaak gedacht dat je dan gearresteerd kan worden terwijl dit niet zo is. Drugs laten testen wordt gedaan in een laboratorium. Er is dan een hele pil nodig of een gram poeder als je het wilt laten testen.

Het testen is anoniem en afhankelijk van de weekdagen duurt de uitslag 4 tot 9 dagen. Na een uitgebreide analyse met een groot landelijk systeem wordt het ter plekke getest op de gekozen locatie waarna je naar zoveel dagen de uitslag krijgt. Wanneer de drugs niet herkent wordt komt het in het drugs informatie monitoring systeem terecht.

In tijden van coronavirus kijk altijd eerst even op de website of de locaties open zijn. Voor verdere informatie kunt u op de websites kijken van testlocaties.

Weten wat er in drugs zit of in drugs gaat met drugs testen

Dus je weet ruim van tevoren al dat je naar een feestje gaat of drugs wil gebruiken? Laat dan je drugs testen zodat je weet of je dealers betrouwbaar zijn en jij goed en veilig spul neemt. Mensen die op korte termijn drugs gaan gebruiken en het niet eerst laten testen lopen een veel groter risico.

Het klinkt misschien kinderachtig maar als je jonger bent is het handig om je ouders in te lichten en te informeren over veilig gebruikt.

Als je van te voren wilt weten wat er precies in je drugs zit kan dit alleen door uitslagen van een testpunt. Waarom zou je het risico lopen om iets gevaarlijks te nemen, aangezien drugs al niet het meest veilige is.

Bij het testen wordt dit met een actuele database gedaan. Je kan pillen, poeders en vloeistoffen brengen op de test locatie 2 weken voor je gaat gebruiken.

Dan weet je zeker dat je op tijd de uitslag hebt. Je krijgt je drugs trouwens niet terug, dus zorg dat je wat extra inslaat. Bij een pil moet een hele pil ingeleverd worden, een gram poeder en met vloeistof omtrent lsd 1 zegel.

In de meeste gevallen als persoon kun je in heel Nederland maar een beperkte hoeveelheid van de werkzame stof laten testen anders denken ze dat je een handelaar bent. Dat moet je niet hebben. Verdere informatie over extra risico's en wat u van te voren wilt weten kunt u online vinden.

aaneengesloten zegels korte termijn drugs gaan drugsgebruik drugsgebruik drugsgebruik xtc drugstest korte termijn drugs gaan vanwege de coronapandemie

Drug Testing

Testing drugs, it sounds a bit different. Here in the Netherlands, use is tolerated, but possession is not allowed, and certainly not trade at all.

Nevertheless, the Netherlands is one of the countries with the most drug users, but with so many drugs in circulation also for recreational use, how do you know for sure whether it is safe?

There is of course always a risk with drugs, only over the years there are more and more horror stories where pills or powders have now been cut with it.

This blog goes into extensive detail about drug testing, types of drugs, risks and more.

drugs testen drugs testen drugs zit drugs andere drugs laboratorium pil uitslagen ouders capsules

Table of Contents

 • → Types of different drugs in the Netherlands
 • → New psychoactive substances
 • → Advantages of having drugs tested in time
 • → Knowing what is in drugs or what goes into drugs with testing

Testing types of drugs in the Netherlands

Let's start at the beginning, which types of drugs do we actually all have in the circulation?

There are of course a lot of them, below is a list of the most famous and most used drugs . Under each drug type an explanation is given what it is and what the effect is. The following are the most common in the Netherlands.

Cannabis / weed / hash | Drug testing 

Hash and weed can be used under the same category, the difference is explained accordingly. Hash and weed both come from a female cannabis plant, however with hash the resin is used and the weed or cannabis is really the dried flower itself.

With cannabis you have many options for different 'strain' types of plants that are sometimes also crossed with each other to produce a new cannabis variety, which is also called a hybrid.

In addition, there is a difference between an indica plant, a sativa plant or a combination of these. An indica strain means that the plant grows faster and therefore can be harvested faster, the effect can be described as sleep-inducing, pain-relieving and calming.

The effect of a sativa strain can be described as boosting serotonin, relieves depression, makes you more energetic, and helps with creativity and concentration.

It is therefore recommended to use an indica in the evening and a sativa during the day, because one makes you sleepy and the other is uplifting.

Hash also occurs in different varieties, just not as much as cannabis, the effects are about the same.

You can also get 'cotton mouth' from any strain of hash, the well-known dry mouth together with 'the munchies' or a eating kick.

It can be good if you have smoked a lot, the eyes become red and they sit closer and the person looks very sleepy. In addition to a eating kick, you can also get a laughing kick.

In addition to nice effects, there can unfortunately also be less nice effects such as a bad trip, this can just be triggered by smoking, or if someone was already in a bad mind set, this can amplify it.
Paranoia and psychosis can also be caused. Forgetfulness or problems with responsiveness may also occur.

Weed and hashish use is tolerated in the Netherlands, which is why we have coffee shops everywhere.

Growing it yourself can be tolerated with a maximum of 5 plants, but it really depends on how the police or municipality enforce these rules.

Ecstasy pill | Drug testing 

Xtc is one of the most popular nightlife drugs. An ecstasy pill contains the active ingredient MDMA.

It has been one of the most popular drugs to take at parties or festivals for years. However, over the years, unfortunately many pills have come into circulation that were not that pure at all and people have died from this or ended up in hospital because of contaminated substances in the pill, or an enormous amount of a substance that was not mentioned .

That is why it is important that if you want to use a pill you have a drug test done in a laboratory. When you have the drugs tested in time for your party or whatever it is, you can be sure that you do this as safely as possible.

An ecstasy pill usually starts working after half an hour to an hour, the user then feels it 'kicking'.

It provides a euphoric feeling where someone can become very social, like to cuddle or be busy with drawing or touching certain things that feel nice such as water or a soft fabric.

Someone on ecstasy has a crush on almost everything and after about 6 hours it starts to wear off.

It often happens that people get a hangover after ecstasy use, your body has to process all substances such as the MDMA and replenish all the happy substances that have been used up in your brain at once. That is where the well-known statement Tuesday dip comes from.

The risks of ecstasy use are mainly overheating, your body is working hard and often there is also a lot of dancing and without you noticing it you can go on for hours without anything to drink or eat.
Eating often becomes difficult or not, and users can suffer from cramps in the jaws.

In addition to overheating, urination problems are also common, which can lead to water intoxication or a bladder infection.

It is therefore important to drink water and go to the toilet before using.

Mdma | Drug Testing

Mdma has actually already been explained above. MDMA is also available in crystal or powder form instead of in an ecstasy pill. When MDMA is taken in this way, it is either swallowed or put in an empty capsule.

Here too it is important to do drug tests. A dealer can say that it is pure MDMA, but before you know it, there is something else in it that you did not count on, so having it tested can prevent a lot of suffering.

Mushrooms and truffles | Drug Testing 

Magic mushrooms and truffles are mushrooms, or fungal species. These mushrooms contain the active substances psilocybin or psilocin, which causes someone to 'trip', also called hallucinations.

There are different ways to take these products, you can eat it as is, make tea or put it in custard or yogurt if the taste is bad.

Truffles or magic mushrooms differ in strength, so it can be difficult to dose them properly. Truffles are legally available in a smart shop in the Netherlands, there is also a dosage and it has already been tested in advance, so you know that you have a good product.

These mushrooms start working after about 20 to 60 minutes. Users often do this in a quiet place in nature or in a familiar environment at someone's home.

Visual effects can be, for example, that colors come out of plants or cars, the wall starts to wave or see patterns.

Physical effects can be that someone suddenly becomes much more sensitive to sound or his environment, being able to bend thoughts to what is normally simple is now suddenly difficult and no sense of time.

The risks can be just like with any drug that someone ends up on a bath trip, vomits, gets a psychosis or becomes very nervous because the effect can last quite a long time.
Ghb | Drug Testing 

Ghb (gamma hydroxy butyrate)) is banned in the Netherlands and is listed on the Opium list and therefore falls under hard drugs.

GHB is a transparent liquid that is often sold in tubes of a few milliliters.

It is said that it often tastes salty or bitter. GHB causes a peaceful intoxication that resembles drinking alcohol, but when someone takes too much, it causes drowsiness or can even make someone paralyzed or unconscious.

GHB is unfortunately also widely used as a rape drug, so it is secretly put in someone's drink so that the person becomes paralyzed or unconscious and the victim can then be taken away.

Always pay attention to your drink and don't just accept something from a stranger at a party.

Annoying effects can be nausea, it also makes someone more uninhibited and sometimes choices are made that someone later regrets.
If the dose is too high, this can have such an anesthetic effect that someone can go into cardiac arrest. And finally, one can quickly become addicted to this.
Amphetamine / speed | Drug Testing 

Amphetamines are more popularly known as pep, speed or rapid.

It is a white powder that ensures that someone becomes energetic, feels cheerful, wants to talk more, stays awake longer, can perform better or concentrate and all in all gives a better and euphoric feeling.

Your body is literally on edge, pupils dilate and the heart rate goes up. Often users can also eat less due to a dry mouth and cramps in the jaw due to muscle tension.

Amphetamines work for about 6 to 8 hours. A gram of powder usually costs 5 euros.

You can test amphetamine drugs at a location in the Netherlands. You can have all these different drugs tested. Always have your drugs tested before using! This way you avoid unnecessary risk.

Amphetamine is often snorted or put in a rolling paper or capsule and swallowed, which is called a bomb.

It is often the case that amphetamines are cut so that the dealer can earn more money, the powder often contains something like caffeine or other substances.

That is why it is safe to use drugs first to have the drugs tested so that you are sure that no dangerous substances have been cut.

Another type of drug that falls under amphetamines is methamphetamine, also known as meth, crystal meth and ice. This is actually the stronger version of normal speed and one can stay awake for days and become addicted to it very quickly.

You can compare it with all the nice feelings of speed, but even more intense, that makes it so dangerous.

Some of the risks of amphetamine use are heart palpitations, dehydration, high blood pressure, cardiac arrest, a dangerous amount of sleep deprivation, delusions and hallucinations and a high risk of addiction.
 Ketamine | Drug Testing 

Ketamine, also known as K, special K and keta. Ketamine is actually a painkiller that is used in hospitals and veterinary clinics.

It is therefore recommended that this drug has a sedating effect on users. It occurs in a white powder or a clear crystal powder and is snorted.

Users indicate that the effect of this feels like a dream or intoxication, and when someone uses a lot, they have the feeling of stepping out of the body.

The dangerous thing about ketamine is that dosing is very difficult, if someone uses too much, someone can get into a K hole. Someone can't talk or move and is in another world, this can be extremely frightening and the person can also vomit or even go into cardiac arrest.

Risks of use are falling over, nausea and vomiting, overdose, anxiety attacks, confusion and bladder complaints.
Lsd | Drug Testing 

Lsd, also popularly known as Lucy, L, acid, stamp or blotter. Lsd is a psychedelic, which means that this drug causes you to hallucinate.

It is usually sold as a single stamp where the seller often has a whole sheet of contiguous stamps.

The seal contains the liquid, which is the LSD, the tripping agent. One takes the seal on the tongue and after 1 to 2 hours it starts to work. Sometimes a drop of liquid is also placed on a sugar cube, but this is rare because the dosage is then extremely difficult.

Users indicate that they experience sounds, colors and feelings much more intensely. One can start hallucinating and become introverted, you can then mentally go to another world.

It is important when someone uses this that it is in a safe environment and preferably a tripsitter. That is someone who stays sober and can help when someone gets too deep into a trip or gets a bad trip. During a bad trip someone can see scary things and think that they are going to die, everything feels realistic when this is not the case.

Risks are going into a psychosis or a state of confusion because of the trip. It is also possible when someone does this outside or without someone that they unconsciously put themselves in dangerous situations.
Cocaine | Drug Testing 

And finally cocaine, which is also known as coke, sos, snow or charlie. In addition to normal cocaine, there is also base coke (crack) which is smoked. This is known as crack, bori, free base and white. Most users snort cocaine, which is a white powder.

The effect lasts about half an hour and one can become very energetic but also aggressive and agitated. It is often used in combination with alcohol to regain energy and clarity.

Cocaine costs about 50 euros per gram. Just like amphetamines, this can also be cut with dangerous junk, so there are several risks associated with use. Having drugs tested is therefore very important in these cases.

Basecoke is smoked in a pipe, it is made by dissolving normal snuff cocaine in water and using sodium carbonate, stomach salt or ammonia as a base.

Once in the body, it has the same effect as normal cocaine. Only because this is smoked, it has a bigger blow and impact on the brain.

Risks can be confusion, aggression, psychosis, depression, dependence and addiction.

New psychoactive substances | Drug Testing 

New psychoactive substances, also known as NPS, research chemicals or Called designer drugs, these have been on the rise in recent years. These are substances that are counterfeited in the lab from already existing drugs so that the law can be circumvented.

You probably know 2CB, 3MMC, 4FMP etc. These are all designer drugs. The danger of this is that because more and more new ones are being made, it is difficult to know what is actually in it. So now we come to the moral of this story, get your drugs tested!

Advantages of having drugs tested in time | Drug Testing 

It was quite a run up to this point, but the goal has gradually become clear. Most of us know that there are often things in drugs that we don't know about. Drugs go on an assembly line in the Netherlands and it can be obtained almost everywhere or through the internet. This means that many people do not have the correct drug information and really know what risks are associated with this.

Use of drugs is very common in the Netherlands, it is very simple, you will be forwarded via a number and the drugs will probably also be delivered. But you actually don't know the composition of what you're putting in your body right now.

Due to the corona pandemic, drug use has increased. A lot of drugs are used indoors at house parties, so it is now even more important to get it tested, as there are more impure other drugs in circulation.

Having drugs tested is actually still a crazy idea, it is often thought that you can be arrested when this is not the case. Drug testing is done in a lab. Then you need a whole pill or a gram of powder if you want to have it tested.

The testing is anonymous and depending on the weekdays, the results will take 4 to 9 days. After an extensive analysis with a large national system, it is tested on site at the chosen location, after which you receive the results after so many days. When the drugs are not recognized, they end up in the drug information monitoring system.

In times of coronavirus, always check the website first to see if the locations are open. For further information, please visit the websites of test locations.

Knowing what is in drugs or what goes into drugs with drug testing

So you know well in advance that you are going to a party or want to use drugs? Then have your drugs tested so that you know whether your dealers are reliable and whether you take good and safe stuff. People who start using drugs in the short term and do not have them tested first are at much greater risk.

It may sound childish, but if you are younger it is useful to inform and inform your parents about safe use.

If you want to know in advance what exactly is in your drugs, this can only be done through the results of a test point. Why risk taking something dangerous, since drugs aren't the safest.

When testing, this is done with an up-to-date database. You can bring pills, powders and liquids to the test location 2 weeks before you start using.

Then you know for sure that you have the results on time. You won't get your drugs back anyway, so make sure you stock up on some extra. With a pill, a whole pill must be handed in, one gram of powder and with liquid about LSD 1 seal.

In most cases as a person you can only have a limited amount of the active ingredient tested throughout the Netherlands, otherwise they will think you are a trader. You shouldn't have that. Further information about additional risks and what you want to know in advance can be found online.

aaneengesloten zegels korte termijn drugs gaan drugsgebruik drugsgebruik drugsgebruik xtc drugstest korte termijn drugs gaan vanwege de coronapandemie

Drogentest

Drogen testen, das klingt etwas anders. Hier in den Niederlanden wird der Gebrauch toleriert, aber der Besitz ist nicht erlaubt und schon gar nicht der Handel.

Nichtsdestotrotz sind die Niederlande eines der Länder mit den meisten Drogenkonsumenten, aber woher wissen Sie bei so vielen Drogen, die auch für den Freizeitgebrauch im Umlauf sind, sicher, ob es sicher ist?

Natürlich besteht bei Drogen immer ein Risiko, nur gibt es im Laufe der Jahre immer mehr Schauergeschichten, wo mittlerweile Pillen oder Pulver damit geschnitten wurden.

Dieser Blog geht ausführlich auf Drogentests, Arten von Drogen, Risiken und mehr ein.

drugs testen drugs testen drugs zit drugs andere drugs laboratorium pil uitslagen ouders capsules

Index

 • → Arten verschiedener Drogen in den Niederlanden
 • → Neue psychoaktive Substanzen
 • → Vorteile, Droge rechtzeitig testen zu lassen
 • → Durch Tests wissen, was in Drogen steckt

Testen von Drogenarten in den Niederlanden

Fangen wir am Anfang an, welche Arten von Drogen haben wir eigentlich alle in der Umlauf?

Es gibt natürlich viele davon, unten ist eine Liste der bekanntesten und am häufigsten verwendeten Drogen . Unter jedem Arzneimitteltyp wird erklärt, was es ist und welche Wirkung es hat. Die folgenden sind die häufigsten in den Niederlanden.

Cannabis / Wiet / Haschisch | Drogentests 

Hash und Wiet können verwendet werden Unter derselben Kategorie wird der Unterschied entsprechend erklärt. Haschisch und Wiet stammen beide von einer weiblichen Cannabispflanze, jedoch wird bei Haschisch das Harz verwendet und das Wiet oder Cannabis ist wirklich die getrocknete Blume selbst.

Bei Cannabis haben Sie viele Möglichkeiten für verschiedene Arten von Pflanzen, die manchmal auch miteinander gekreuzt werden, um eine neue Cannabissorte zu produzieren, die auch Hybrid genannt wird.

Außerdem gibt es einen Unterschied zwischen einer Indica-Pflanze, einer Sativa-Pflanze oder einer Kombination davon. Eine Indica-Sorte bedeutet, dass die Pflanze schneller wächst und daher schneller geerntet werden kann, die Wirkung kann als schlaffördernd, schmerzlindernd und beruhigend beschrieben werden.

Die Wirkung einer Sativa-Sorte kann als Steigerung des Serotonins beschrieben werden, lindert Depressionen, macht dich energischer und hilft bei Kreativität und Konzentration.

Es wird daher empfohlen, abends eine Indica und tagsüber eine Sativa zu verwenden, da die eine schläfrig macht und die andere erhebend ist.

Hash kommt auch in verschiedenen Varianten vor, nur nicht so stark wie Cannabis, die Wirkungen sind ungefähr gleich.

Sie können auch 'Cotton Mouth' von jeder Sorte Haschisch bekommen, den bekannten trockenen Mund zusammen mit 'The Munchies' oder einen Ess-Kick.

Es kann gut sein, wenn Sie viel geraucht haben, die Augen rot werden und sie näher sitzen und die Person sehr schläfrig aussieht. Neben einem Ess-Kick kannst du auch einen Lach-Kick bekommen.

Neben schönen Effekten kann es leider auch weniger schöne Effekte geben, wie z.B. ein schlechter Trip, dieser kann einfach durch das Rauchen ausgelöst werden, oder wenn jemand schon in einer schlechten Stimmung war, kann dies diesen noch verstärken.
Paranoia und Psychose können ebenfalls verursacht werden. Vergesslichkeit oder Probleme mit der Reaktionsfähigkeit können ebenfalls auftreten.

Der Konsum von Wiet und Haschisch wird in den Niederlanden toleriert, weshalb wir überall Cafés haben.

Selbstanbau kann mit maximal 5 Pflanzen toleriert werden, hängt aber wirklich davon ab, wie die Polizei oder Gemeinde diese Regeln durchsetzt.

Ecstasy-Pille | Drogentests 

Xtc ist eine der beliebtesten Drogen im Nachtleben. Eine Ecstasy-Pille enthält den Wirkstoff MDMA.

Es ist seit Jahren eine der beliebtesten Drogen auf Partys oder Festivals. Leider sind im Laufe der Jahre viele Pillen in Umlauf gekommen, die gar nicht so rein waren, und Menschen sind daran gestorben oder in Krankenhäusern gelandet, weil die Pille kontaminiert war oder eine enorme Menge einer Substanz, die nicht erwähnt wurde.

Deshalb ist es wichtig, dass Sie, wenn Sie eine Pille einnehmen möchten, einen Drogentest in einem Labor durchführen lassen. Wenn Sie die Medikamente rechtzeitig für Ihre Party oder was auch immer testen lassen, können Sie sicher sein, dass Sie dies so sicher wie möglich tun.

Eine Ecstasy-Pille beginnt normalerweise nach einer halben bis einer Stunde zu wirken, der Benutzer spürt dann, wie sie "tritt".

Es vermittelt ein euphorisches Gefühl, bei dem jemand sehr gesellig werden kann, gerne kuschelt oder damit beschäftigt ist, bestimmte Dinge zu zeichnen oder zu berühren, die sich gut anfühlen, wie Wasser oder ein weicher Stoff.

Jemand auf Ecstasy ist in fast alles verknallt und nach etwa 6 Stunden beginnt es nachzulassen.

Es passiert oft, dass Menschen nach Ecstasy-Konsum einen Kater bekommen, Ihr Körper muss alle Substanzen wie das MDMA verarbeiten und alle verbrauchten Glücksstoffe in Ihrem Gehirn auf einmal wieder auffüllen. Daher kommt auch die bekannte Aussage Tuesday Dip.

Die Risiken des Ecstasy-Konsums sind hauptsächlich Überhitzung, der Körper arbeitet hart und oft wird auch viel getanzt und ohne dass man es merkt, kann man stundenlang ohne etwas zu trinken oder zu essen.
Das Essen wird oft schwierig oder nicht, und die Benutzer können unter Kieferkrämpfen leiden.

Neben Überhitzung treten häufig auch Probleme beim Wasserlassen auf, die zu einer Wasservergiftung oder einer Blasenentzündung führen können.

Es ist daher wichtig, vor der Anwendung Wasser zu trinken und auf die Toilette zu gehen.

Mdma | Drogentests

Mdma wurde oben eigentlich schon erklärt. MDMA ist statt in einer Ecstasy-Pille auch in Kristall- oder Pulverform erhältlich. Wenn MDMA auf diese Weise eingenommen wird, wird es entweder geschluckt oder in eine leere Kapsel gegeben.

Auch hier ist es wichtig, Drogentests durchzuführen. Ein Händler kann sagen, dass es sich um reines MDMA handelt, aber bevor Sie es wissen, ist etwas anderes darin, mit dem Sie nicht gerechnet haben, also kann ein Test viel Leid verhindern.

Pilze und Trüffel | Drogentests 

Magic Mushrooms und Trüffel sind Pilze oder Pilzarten. Diese Pilze enthalten die Wirkstoffe Psilocybin oder Psilocin, die jemanden zum „Trippen“ bringen, was auch als Halluzination bekannt ist.

Es gibt verschiedene Möglichkeiten, diese Produkte einzunehmen, Sie können sie so essen, Tee zubereiten oder sie in Pudding oder Joghurt geben, wenn der Geschmack schlecht ist.

Trüffel oder Zauberpilze sind unterschiedlich stark, daher kann es schwierig sein, sie richtig zu dosieren. Trüffel sind legal in einem Smartshop in den Niederlanden erhältlich, es gibt auch eine Dosierung und sie wurde bereits im Voraus getestet, sodass Sie wissen, dass Sie ein gutes Produkt haben.

Diese Pilze beginnen nach etwa 20 bis 60 Minuten zu wirken. Benutzer tun dies oft an einem ruhigen Ort in der Natur oder in einer vertrauten Umgebung bei jemandem zu Hause.

Visuelle Effekte können zum Beispiel sein, dass Farben aus Pflanzen oder Autos kommen, die Wand zu Wellen wird oder Muster zu sehen sind.

Körperliche Auswirkungen können sein, dass jemand plötzlich viel empfindlicher für Geräusche oder seine Umgebung wird, Gedanken auf das normalerweise Einfache lenken zu können, ist jetzt plötzlich schwierig und kein Zeitgefühl mehr.

Risiken können wie bei jedem Medikament sein, dass jemand einen Badeausflug macht, sich übergeben muss, eine Psychose bekommt oder sehr nervös wird, weil die Wirkung ziemlich lange anhalten kann.
Ghb | Drogentests 

Ghb (Gamma-Hydroxybutyrat)) ist in den Niederlanden verboten und gelistet auf der Opiumliste und fällt damit unter harte Drogen.

GHB ist eine durchsichtige Flüssigkeit, die oft in Tuben von wenigen Millilitern verkauft wird.

Es wird gesagt, dass es oft salzig oder bitter schmeckt. GHB erzeugt einen friedlichen Rausch, der dem Trinken von Alkohol ähnelt, aber wenn jemand zu viel nimmt, verursacht es Schläfrigkeit oder kann jemanden sogar gelähmt oder bewusstlos machen.

GHB wird leider auch häufig als Vergewaltigungsdroge verwendet, also wird es jemandem heimlich ins Getränk gegeben, damit die Person gelähmt oder bewusstlos wird und das Opfer dann weggebracht werden kann.

Achte immer auf dein Getränk und nimm auf einer Party nicht einfach etwas von einem Fremden an.

Ärgerliche Auswirkungen können Übelkeit sein, es macht jemanden hemmungsloser und manchmal werden Entscheidungen getroffen, die jemand später bereut.
Eine zu hohe Dosis kann eine so betäubende Wirkung haben, dass jemand einen Herzstillstand erleiden kann. Und schließlich kann man schnell süchtig danach werden.
Amphetamin / Geschwindigkeit | Drogentests 

Amphetamine sind im Volksmund eher als Pep, Speed ​​oder Rapid bekannt.

Es ist ein weißes Pulver, das dafür sorgt, dass jemand Energie bekommt, sich fröhlich fühlt, mehr reden möchte, länger wach bleibt, bessere Leistungen erbringen oder sich konzentrieren kann und insgesamt ein besseres und euphorisches Gefühl vermittelt.

Dein Körper ist buchstäblich nervös, die Pupillen weiten sich und die Herzfrequenz steigt. Oft können Anwender auch aufgrund von Mundtrockenheit und Kieferkrämpfen aufgrund von Muskelverspannungen weniger essen.

Amphetamine wirken etwa 6 bis 8 Stunden. Ein Gramm Pulver kostet in der Regel 5 Euro.

Sie können Amphetamin-Drogen an einem Ort in den Niederlanden testen. Sie können all diese verschiedenen Medikamente testen lassen. Lassen Sie Ihre Medikamente vor der Anwendung immer testen! So vermeiden Sie unnötiges Risiko.

Amphetamin wird oft geschnupft oder in ein Blättchen oder eine Kapsel gefüllt und geschluckt, was als Bombe bezeichnet wird.

Es ist oft so, dass Amphetamine geschnitten werden, damit der Dealer mehr Geld verdienen kann, das Pulver enthält oft so etwas wie Koffein oder andere Substanzen.

Deshalb ist es sicher, Medikamente zuerst zu verwenden, um die Medikamente testen zu lassen, damit Sie sicher sein können, dass keine gefährlichen Substanzen geschnitten wurden.

Eine andere Art von Droge, die unter Amphetamine fällt, ist Methamphetamin, auch bekannt als Meth, Crystal Meth und Ice. Das ist eigentlich die stärkere Version der normalen Geschwindigkeit und man kann tagelang wach bleiben und sehr schnell süchtig danach werden.

Man kann es mit all den schönen Geschwindigkeitsgefühlen vergleichen, aber noch intensiver, das macht es so gefährlich.

Einige der Risiken des Amphetaminkonsums sind Herzklopfen, Dehydrierung, Bluthochdruck, Herzstillstand, ein gefährliches Maß an Schlafentzug, Wahnvorstellungen und Halluzinationen und ein hohes Suchtrisiko.
 Ketamin | Drogentests 

Ketamin, auch bekannt als K, spezielles K und Keta. Ketamin ist eigentlich ein Schmerzmittel, das in Krankenhäusern und Tierkliniken verwendet wird.

Es wird daher empfohlen, dass dieses Medikament eine beruhigende Wirkung auf die Benutzer hat. Es kommt in einem weißen Pulver oder einem klaren Kristallpulver vor und wird geschnupft.

Benutzer geben an, dass sich die Wirkung wie ein Traum oder ein Rausch anfühlt, und wenn jemand viel verwendet, haben sie das Gefühl, aus dem Körper zu treten.

Das Gefährliche an Ketamin ist, dass die Dosierung sehr schwierig ist, wenn jemand zu viel verwendet, kann jemand in ein K-Loch geraten. Jemand kann nicht sprechen oder sich bewegen und befindet sich in einer anderen Welt, das kann extrem beängstigend sein und die Person kann sich auch übergeben oder sogar einen Herzstillstand erleiden.

Risiken der Anwendung sind Umfallen, Übelkeit und Erbrechen, Überdosierung, Angstattacken, Verwirrtheit und Blasenbeschwerden.
Lsd | Drogentests 

Lsd, im Volksmund auch als Lucy, L, Säure, Stempel oder Löschpapier bekannt. Lsd ist ein Psychedelikum, was bedeutet, dass diese Droge Halluzinationen hervorruft.

Es wird normalerweise als einzelne Briefmarke verkauft, wobei der Verkäufer oft einen ganzen Bogen zusammenhängender Briefmarken hat.

Das Siegel enthält die Flüssigkeit, das LSD, das Stolpermittel. Man nimmt das Siegel auf die Zunge und nach 1 bis 2 Stunden beginnt es zu wirken. Manchmal wird auch ein Tropfen Flüssigkeit auf einen Zuckerwürfel gegeben, aber das ist selten, weil die Dosierung dann extrem schwierig ist.

Benutzer geben an, dass sie Geräusche, Farben und Gefühle viel intensiver erleben. Man kann anfangen zu halluzinieren und introvertiert werden, man kann dann mental in eine andere Welt gehen.

Es ist wichtig, dass sich jemand in einer sicheren Umgebung und vorzugsweise auf einem Tripsitter befindet. Das ist jemand, der nüchtern bleibt und helfen kann, wenn jemand zu tief in einen Trip gerät oder einen schlechten Trip bekommt. Während eines schlechten Trips kann jemand beängstigende Dinge sehen und denken, dass er sterben wird, alles fühlt sich realistisch an, wenn dies nicht der Fall ist.

Risiken gehen wegen der Reise in eine Psychose oder in einen Verwirrtheitszustand. Es ist auch möglich, dass jemand, der dies außerhalb oder ohne Anwesenheit einer Person tut, sich unbewusst in gefährliche Situationen bringt.
Kokain | Drogentests 

Und schließlich Kokain, das auch als Coke, Sos, Snow oder Charlie bekannt ist. Neben normalem Kokain gibt es auch Basenkoks (Crack), das geraucht wird. Dies ist bekannt als Crack, Bori, freie Base und Weiß. Die meisten Konsumenten schnupfen Kokain, ein weißes Pulver.

Die Wirkung hält etwa eine halbe Stunde an und man kann sehr energisch, aber auch aggressiv und unruhig werden. Es wird oft in Kombination mit Alkohol verwendet, um Energie und Klarheit zurückzugewinnen.

Kokain kostet etwa 50 Euro pro Gramm. Genau wie Amphetamine kann auch dieses mit gefährlichem Schrott geschnitten werden, sodass mit der Verwendung mehrere Risiken verbunden sind. Daher ist es in diesen Fällen sehr wichtig, Drogen testen zu lassen.

Basecoke wird in einer Pfeife geraucht, es wird durch Auflösen von normalem Schnupftabakkokain in Wasser und unter Verwendung von Natriumcarbonat, Magensalz oder Ammoniak als Base hergestellt.

Sobald es im Körper ist, hat es die gleiche Wirkung wie normales Kokain. Nur weil das geraucht wird, hat es einen größeren Schlag und Einfluss auf das Gehirn.

Risiken können Verwirrung, Aggression, Psychose, Depression, Abhängigkeit und Sucht sein.

Neue psychoaktive Substanzen | Drogentests 

Neue psychoaktive Substanzen, auch bekannt als NPS, Forschungschemikalien Diese sogenannten Designerdrogen sind in den letzten Jahren auf dem Vormarsch. Das sind Substanzen, die im Labor von bereits existierenden Medikamenten nachgeahmt werden, damit das Gesetz umgangen werden kann.

Du kennst wahrscheinlich 2CB, 3MMC, 4FMP usw. Das sind alles Designerdrogen. Die Gefahr dabei ist, dass es schwierig ist, zu wissen, was tatsächlich drin ist, weil immer mehr neue hergestellt werden. So, jetzt kommen wir zur Moral dieser Geschichte, lass deine Drogen testen!

Vorteile rechtzeitig getesteter Droge | Drogentests 

Es war ein ziemlicher Lauf bis zu diesem Punkt, aber das Ziel wurde allmählich klar. Die meisten von uns wissen, dass Drogen oft Dinge enthalten, von denen wir nichts wissen. Drogen laufen in den Niederlanden am Fließband und sind fast überall oder über das Internet erhältlich. Dies bedeutet, dass viele Menschen nicht über die richtigen Arzneimittelinformationen verfügen und nicht genau wissen, welche Risiken damit verbunden sind.

Drogenkonsum ist in den Niederlanden sehr verbreitet, es ist sehr einfach, Sie werden über eine Nummer weitergeleitet und die Medikamente werden wahrscheinlich auch geliefert. Aber Sie wissen tatsächlich nicht, wie sich das zusammensetzt, was Sie Ihrem Körper gerade zuführen.

Aufgrund der Corona-Pandemie hat der Drogenkonsum zugenommen. Viele Drogen werden drinnen auf Hauspartys konsumiert, daher ist es jetzt umso wichtiger, sie testen zu lassen, da mehr unreine andere Drogen im Umlauf sind.

Drogen testen zu lassen ist eigentlich immer noch eine verrückte Idee, oft wird angenommen, dass man verhaftet werden kann, wenn dies nicht der Fall ist. Drogentests werden in einem Labor durchgeführt. Dann brauchst du eine ganze Pille oder ein Gramm Pulver, wenn du es testen lassen willst.

Der Test ist anonym und abhängig von den Wochentagen dauert das Ergebnis 4 bis 9 Tage. Nach einer umfangreichen Analyse mit einem großen nationalen System wird es vor Ort am ausgewählten Standort getestet, woraufhin Sie nach so vielen Tagen die Ergebnisse erhalten. Wenn die Drogen nicht erkannt werden, landen sie im Drogeninformationsüberwachungssystem.

Überprüfen Sie in Zeiten des Coronavirus immer zuerst auf der Website, ob die Standorte geöffnet sind. Weitere Informationen finden Sie auf den Websites der Teststandorte.

Mit Drogentests wissen, was in Drogen steckt oder was in Drogen steckt

Du weißt also schon lange im Voraus, dass du auf eine Party gehst oder Drogen konsumieren möchtest? Dann lassen Sie Ihre Medikamente testen, damit Sie wissen, ob Ihre Händler zuverlässig sind und ob Sie gute und sichere Sachen nehmen. Menschen, die kurzfristig mit der Einnahme von Drogen beginnen und diese nicht vorher testen lassen, sind einem viel größeren Risiko ausgesetzt.

Es mag kindisch klingen, aber wenn Sie jünger sind, ist es sinnvoll, Ihre Eltern über die sichere Verwendung zu informieren und zu informieren.

Wenn Sie vorab wissen wollen, was genau in Ihren Medikamenten steckt, geht das nur über die Ergebnisse eines Testpoints. Warum etwas Gefährliches riskieren, da Drogen nicht die sichersten sind.

Beim Testen geschieht dies mit einer aktuellen Datenbank. Sie können 2 Wochen vor Beginn der Anwendung Pillen, Pulver und Flüssigkeiten zum Testort bringen.

Dann wissen Sie sicher, dass Sie die Ergebnisse rechtzeitig haben. Sie werden Ihre Medikamente sowieso nicht zurückbekommen, also stellen Sie sicher, dass Sie sich mit etwas mehr eindecken. Bei einer Pille muss eine ganze Pille abgegeben werden, ein Gramm Pulver und bei Flüssigkeit etwa LSD 1 Siegel.

In den meisten Fällen können Sie als Privatperson in den Niederlanden nur eine begrenzte Menge des Wirkstoffs testen lassen, da Sie sonst für einen Händler gehalten werden. Das solltest du nicht haben. Weitere Informationen zu zusätzlichen Risiken und was Sie vorab wissen möchten, finden Sie online.

aaneengesloten zegels korte termijn drugs gaan drugsgebruik drugsgebruik drugsgebruik xtc drugstest korte termijn drugs gaan vanwege de coronapandemie

Dépistage de drogue

Tester des Drogues, cela semble un peu différent. Ici aux Pays-Bas, l'usage est toléré, mais la possession n'est pas autorisée, et certainement pas le commerce du tout.

Néanmoins, les Pays-Bas sont l'un des pays qui comptent le plus de consommateurs de drogue, mais avec tant de drogues en circulation également à des fins récréatives, comment savoir avec certitude si c'est sûr ?

Il y a bien sûr toujours un risque avec la drogue, seulement au fil des ans, il y a de plus en plus d'histoires d'horreur où des pilules ou des poudres ont été coupées avec.

Ce blog donne de nombreux détails sur le dépistage des drogues, les types de drogues, les risques et plus encore.

drugs testen drugs testen drugs zit drugs andere drugs laboratorium pil uitslagen ouders capsules

Table des matières

 • → Types de drogues différentes aux Pays-Bas
 • → Nouvelles substances psychoactives
 • → Avantages de faire tester les médicaments à temps
 • → Savoir ce qu'il y a dans les drogues ou ce qu'elles contiennent grâce aux tests

Tests de types de drogues aux Pays-Bas

Commençons par le début, quels types de médicaments avons-nous tous réellement dans le circulation ?

Il y en a bien sûr beaucoup, voici une liste des médicaments les plus connus et les plus utilisés. Sous chaque type de drogue, une explication est donnée de quoi il s'agit et quel en est l'effet. Les éléments suivants sont les plus courants aux Pays-Bas.

Cannabis / herbe / hasch | Dépistage de drogue 

Hash et weed peuvent être utilisés sous la même catégorie, la différence est expliquée en conséquence. Le hasch et l'herbe proviennent tous deux d'une plante de cannabis femelle, mais avec le hash, la résine est utilisée et l'herbe ou le cannabis est vraiment la fleur séchée elle-même.

Avec le cannabis, vous avez de nombreuses options pour différents types de plantes "souches" qui sont parfois également croisées les unes avec les autres pour produire une nouvelle variété de cannabis, également appelée hybride.

De plus, il existe une différence entre une plante indica, une plante sativa ou une combinaison de celles-ci. Une variété indica signifie que la plante pousse plus vite et peut donc être récoltée plus rapidement, l'effet peut être décrit comme induisant le sommeil, soulageant la douleur et calmant.

L'effet d'une variété sativa peut être décrit comme une stimulation de la sérotonine, soulage la dépression, vous rend plus énergique et aide à la créativité et à la concentration.

Il est donc recommandé d'utiliser une indica le soir et une sativa le jour, car l'une vous rend somnolent et l'autre est édifiante.

Le hasch est également présent dans différentes variétés, mais pas autant que le cannabis, les effets sont à peu près les mêmes.

Vous pouvez également obtenir une "bouche de coton" à partir de n'importe quelle variété de hasch, la bouche sèche bien connue avec "les grignotines" ou un coup de pied.

Cela peut être bien si vous avez beaucoup fumé, les yeux deviennent rouges et ils s'assoient plus près et la personne a l'air très endormie. En plus d'un coup de pied pour manger, vous pouvez également avoir un coup de pied pour rire.

En plus des effets agréables, il peut malheureusement aussi y avoir des effets moins agréables comme un bad trip, cela peut simplement être déclenché par le tabagisme, ou si quelqu'un était déjà dans un mauvais état d'esprit, cela peut l'amplifier.
La paranoïa et la psychose peuvent également être causées. Des oublis ou des problèmes de réactivité peuvent également survenir.

La consommation de cannabis et de haschich est tolérée aux Pays-Bas, c'est pourquoi nous avons des cafés partout.

Le cultiver soi-même peut être toléré avec un maximum de 5 plantes, mais cela dépend vraiment de la manière dont la police ou la municipalité applique ces règles.

Pilule d'ecstasy | Dépistage de drogue 

Xtc est ​​l'une des drogues les plus populaires de la vie nocturne. Une pilule d'ecstasy contient l'ingrédient actif MDMA.

C'est l'une des drogues les plus populaires à prendre lors de fêtes ou de festivals depuis des années. Cependant, au fil des ans, malheureusement, de nombreuses pilules qui n'étaient pas du tout pures sont entrées en circulation et des personnes en sont mortes ou se sont retrouvées à l'hôpital à cause de substances contaminées dans la pilule, ou d'une quantité énorme d'une substance qui n'était pas mentionnée.

C'est pourquoi il est important que si vous souhaitez utiliser une pilule, vous subissiez un test de dépistage de drogue dans un laboratoire. Lorsque vous faites tester les médicaments à temps pour votre fête ou quoi que ce soit, vous pouvez être sûr de le faire de la manière la plus sûre possible.

Une pilule d'ecstasy commence généralement à agir au bout d'une demi-heure à une heure, l'utilisateur sent alors qu'elle "donne un coup de pied".

Cela procure un sentiment euphorique où quelqu'un peut devenir très social, comme se faire des câlins ou être occupé à dessiner ou à toucher certaines choses agréables comme l'eau ou un tissu doux.

Quelqu'un sous ecstasy a le béguin pour presque tout et après environ 6 heures, cela commence à s'estomper.

Il arrive souvent que les gens aient la gueule de bois après avoir consommé de l'ecstasy, votre corps doit traiter toutes les substances telles que la MDMA et reconstituer toutes les substances heureuses qui ont été utilisées dans votre cerveau en même temps. C'est de là que vient la déclaration bien connue de Tuesday dip.

Les risques liés à la consommation d'ecstasy sont principalement la surchauffe, votre corps travaille dur et souvent il y a aussi beaucoup de danse et sans que vous vous en rendiez compte, vous pouvez continuer pendant des heures sans rien boire ni manger.
Manger devient souvent difficile ou non, et les utilisateurs peuvent souffrir de crampes aux mâchoires.

En plus de la surchauffe, les problèmes de miction sont également fréquents, ce qui peut entraîner une intoxication à l'eau ou une infection de la vessie.

Il est donc important de boire de l'eau et d'aller aux toilettes avant de l'utiliser.

Mdma | Dépistage des drogues

Mdma a en fait déjà été expliqué ci-dessus. La MDMA est également disponible sous forme de cristal ou de poudre au lieu d'une pilule d'ecstasy. Lorsque la MDMA est prise de cette manière, elle est soit avalée, soit mise dans une capsule vide.

Ici aussi, il est important de faire des tests de dépistage de drogue. Un revendeur peut dire qu'il s'agit de pure MDMA, mais avant que vous ne le sachiez, il y a quelque chose d'autre dedans sur lequel vous ne comptiez pas, donc le faire tester peut éviter beaucoup de souffrance.

Champignons et truffes | Dépistage de drogue 

Les champignons magiques et les truffes sont des champignons ou des espèces fongiques. Ces champignons contiennent les substances actives psilocybine ou psilocine, qui provoquent un "trébuchement", également appelé hallucination.

Il existe différentes façons de prendre ces produits, vous pouvez les manger tels quels, faire du thé ou les mettre dans de la crème ou du yaourt si le goût est mauvais.

Les truffes ou les champignons magiques ont une force différente, il peut donc être difficile de les doser correctement. Les truffes sont légalement disponibles dans un smart shop aux Pays-Bas, il y a aussi un dosage et il a déjà été testé à l'avance, vous savez donc que vous avez un bon produit.

Ces champignons commencent à agir après environ 20 à 60 minutes. Les utilisateurs le font souvent dans un endroit calme dans la nature ou dans un environnement familier chez quelqu'un.

Les effets visuels peuvent être, par exemple, que les couleurs sortent des plantes ou des voitures, le mur devient des vagues ou voit des motifs.

Les effets physiques peuvent être que quelqu'un devient soudainement beaucoup plus sensible au son ou à son environnement, être capable de plier ses pensées à ce qui est normalement simple est maintenant soudainement difficile et n'a aucun sens du temps.

Les risques peuvent être comme avec n'importe quelle drogue qu'une personne finisse par prendre un bain, vomir, faire une psychose ou devenir très nerveuse parce que l'effet peut durer assez longtemps.
Ghb | Dépistage de drogue 

Ghb (gamma hydroxy butyrate)) est interdit aux Pays-Bas et est répertorié sur la liste Opium et relève donc des drogues dures.

Le GHB est un liquide transparent qui est souvent vendu en tubes de quelques millilitres.

On dit qu'il a souvent un goût salé ou amer. Le GHB crée une intoxication paisible qui ressemble à la consommation d'alcool, mais quand quelqu'un en prend trop, cela provoque de la somnolence ou peut même rendre quelqu'un paralysé ou inconscient.

Le GHB est malheureusement aussi largement utilisé comme drogue du viol, il est donc secrètement mis dans la boisson de quelqu'un afin que la personne devienne paralysée ou inconsciente et que la victime puisse ensuite être emmenée.

Faites toujours attention à votre boisson et n'acceptez pas simplement quelque chose d'un étranger lors d'une fête.

Les effets gênants peuvent être des nausées, cela rend également quelqu'un plus désinhibé et parfois des choix sont faits que quelqu'un regrette plus tard.
Si la dose est trop élevée, cela peut avoir un tel effet anesthésiant que quelqu'un peut faire un arrêt cardiaque. Et enfin, on peut vite devenir accro à ça.
Amphétamine / speed | Dépistage de drogue 

Les amphétamines sont plus communément appelées pep, speed ou rapid.

C'est une poudre blanche qui garantit que quelqu'un devient énergique, se sent joyeux, veut parler plus, reste éveillé plus longtemps, peut mieux performer ou se concentrer et, dans l'ensemble, donne une sensation meilleure et euphorique.

Votre corps est littéralement sur les nerfs, les pupilles se dilatent et le rythme cardiaque s'accélère. Souvent, les utilisateurs peuvent également manger moins en raison d'une bouche sèche et de crampes à la mâchoire dues à la tension musculaire.

Les amphétamines agissent pendant environ 6 à 8 heures. Un gramme de poudre coûte généralement 5 euros.

Vous pouvez tester des drogues à base d'amphétamines dans un lieu aux Pays-Bas. Vous pouvez faire tester tous ces différents médicaments. Faites toujours tester vos médicaments avant de les utiliser ! De cette façon, vous évitez des risques inutiles.

L'amphétamine est souvent reniflée ou mise dans un papier à rouler ou une capsule et avalée, ce qui s'appelle une bombe.

Il arrive souvent que les amphétamines soient coupées pour que le revendeur puisse gagner plus d'argent, la poudre contient souvent quelque chose comme de la caféine ou d'autres substances.

C'est pourquoi il est prudent d'utiliser d'abord des médicaments pour les faire tester afin d'être sûr qu'aucune substance dangereuse n'a été coupée.

Un autre type de drogue qui relève des amphétamines est la méthamphétamine, également connue sous le nom de meth, crystal meth et ice. C'est en fait la version la plus forte de la vitesse normale et on peut rester éveillé pendant des jours et en devenir très rapidement accro.

Vous pouvez le comparer à toutes les belles sensations de vitesse, mais encore plus intenses, c'est ce qui le rend si dangereux.

Certains des risques liés à la consommation d'amphétamines sont les palpitations cardiaques, la déshydratation, l'hypertension artérielle, l'arrêt cardiaque, une quantité dangereuse de privation de sommeil, des délires et des hallucinations et un risque élevé de dépendance.
 Kétamine | Dépistage de drogue 

Kétamine, également connue sous le nom de K, K spécial et keta. La kétamine est en fait un analgésique utilisé dans les hôpitaux et les cliniques vétérinaires.

Il est donc recommandé que ce médicament ait un effet sédatif sur les utilisateurs. Il se présente sous forme de poudre blanche ou de poudre de cristal clair et est sniffé.

Les utilisateurs indiquent que l'effet de cela ressemble à un rêve ou à une intoxication, et quand quelqu'un en consomme beaucoup, il a le sentiment de sortir du corps.

Ce qui est dangereux avec la kétamine, c'est que le dosage est très difficile, si quelqu'un en consomme trop, quelqu'un peut entrer dans un trou K. Quelqu'un ne peut pas parler ou bouger et se trouve dans un autre monde, cela peut être extrêmement effrayant et la personne peut aussi vomir ou même faire un arrêt cardiaque.

Les risques d'utilisation sont les chutes, les nausées et les vomissements, le surdosage, les crises d'anxiété, la confusion et les problèmes de vessie.
Lsd | Dépistage de drogue 

Lsd, également connu sous le nom de Lucy, L, acide, tampon ou buvard. Le LSD est un psychédélique, ce qui signifie que cette drogue vous fait halluciner.

Il est généralement vendu comme un seul timbre où le vendeur a souvent une feuille entière de timbres contigus.

Le sceau contient le liquide, qui est le LSD, l'agent déclencheur. On prend le sceau sur la langue et au bout de 1 à 2 heures il commence à agir. Parfois une goutte de liquide est également déposée sur un morceau de sucre, mais cela est rare car le dosage est alors extrêmement difficile.

Les utilisateurs indiquent qu'ils ressentent les sons, les couleurs et les sensations beaucoup plus intensément. On peut commencer à halluciner et devenir introverti, on peut alors passer mentalement dans un autre monde.

Il est important que quelqu'un l'utilise dans un environnement sûr et de préférence un tripitter. C'est quelqu'un qui reste sobre et qui peut aider quand quelqu'un s'enfonce trop profondément dans un trip ou fait un bad trip. Lors d'un bad trip quelqu'un peut voir des choses effrayantes et penser qu'il va mourir, tout semble réaliste quand ce n'est pas le cas.

Les risques vont dans une psychose ou un état de confusion à cause du voyage. Il est également possible que lorsque quelqu'un le fait à l'extérieur ou sans personne présente, il se mette inconsciemment dans des situations dangereuses.
Cocaïne | Dépistage de drogue 

Et enfin la cocaïne, également connue sous le nom de coke, sos, snow ou charlie. En plus de la cocaïne normale, il existe également du coke de base (crack) qui est fumé. C'est ce qu'on appelle le crack, le bori, la base libre et le blanc. La plupart des utilisateurs sniffent de la cocaïne, qui est une poudre blanche.

L'effet dure environ une demi-heure et on peut devenir très énergique mais aussi agressif et agité. Il est souvent utilisé en association avec de l'alcool pour retrouver énergie et clarté.

La cocaïne coûte environ 50 euros le gramme. Tout comme les amphétamines, cela peut également être coupé avec des déchets dangereux, il existe donc plusieurs risques associés à l'utilisation. Faire tester les médicaments est donc très important dans ces cas.

Basecoke est fumé dans une pipe, il est fabriqué en dissolvant de la cocaïne à priser normale dans de l'eau et en utilisant du carbonate de sodium, du sel gastrique ou de l'ammoniac comme base.

Une fois dans le corps, elle a le même effet que la cocaïne normale. Seulement parce que c'est fumé, ça a un coup et un impact plus importants sur le cerveau.

Les risques peuvent être la confusion, l'agressivité, la psychose, la dépression, la dépendance et l'addiction.

Nouvelles substances psychoactives | Dépistage de drogue 

Nouvelles substances psychoactives, également appelées NPS, produits chimiques de recherche ou appelées drogues de synthèse, celles-ci ont augmenté ces dernières années. Ce sont des substances qui sont contrefaites en laboratoire à partir de médicaments déjà existants afin de contourner la loi.

Vous connaissez probablement 2CB, 3MMC, 4FMP etc. Ce sont toutes des drogues de synthèse. Le danger est que, comme de plus en plus de nouveaux sont fabriqués, il est difficile de savoir ce qu'ils contiennent réellement. Alors maintenant, nous en arrivons à la morale de cette histoire, faites tester vos médicaments !

Avantages de faire tester les médicaments à temps | Dépistage de drogue 

C'était une sacrée course jusqu'ici, mais l'objectif est progressivement devenu clair. La plupart d'entre nous savent qu'il y a souvent des choses dans les drogues que nous ignorons. Aux Pays-Bas, les médicaments sont sur la chaîne de montage et peuvent être obtenus presque partout ou via. Cela signifie que de nombreuses personnes ne disposent pas des informations correctes sur les médicaments et ne savent pas vraiment quels risques y sont associés.

La consommation de drogue est très courante aux Pays-Bas, c'est très simple, vous serez redirigé via un numéro et les médicaments seront probablement également livrés. Mais en fait, vous ne connaissez pas la composition de ce que vous mettez dans votre corps en ce moment.

En raison de la pandémie corona, la consommation de drogue a augmenté. Beaucoup de drogues sont consommées à l'intérieur lors de fêtes à la maison, il est donc encore plus important de les faire tester, car il y a plus d'autres drogues impures en circulation.

Faire tester la drogue est en fait encore une idée folle, on pense souvent que l'on peut être arrêté alors que ce n'est pas le cas. Le dépistage des drogues est effectué dans un laboratoire. Ensuite, vous avez besoin d'une pilule entière ou d'un gramme de poudre si vous voulez le faire tester.

Le test est anonyme et selon les jours de la semaine, les résultats prendront 4 à 9 jours. Après une analyse approfondie avec un grand système national, il est testé sur place à l'endroit choisi, après quoi vous recevez les résultats après tant de jours. Lorsque les médicaments ne sont pas reconnus, ils se retrouvent dans le système de surveillance de l'information sur les médicaments.

En période de coronavirus, vérifiez toujours d'abord le site Web pour voir si les emplacements sont ouverts. Pour plus d'informations, veuillez visiter les sites Web des lieux de test.

Savoir ce qu'il y a dans les drogues ou ce qu'elles contiennent grâce aux tests de dépistage de drogues

Vous savez donc bien à l'avance que vous allez à une fête ou que vous voulez consommer de la drogue ? Ensuite, faites tester vos drogues afin de savoir si vos revendeurs sont fiables et si vous prenez des choses bonnes et sûres. Les personnes qui commencent à consommer des drogues à court terme et qui ne les ont pas testées au préalable sont beaucoup plus à risque.

Cela peut sembler enfantin, mais si vous êtes plus jeune, il est utile d'informer et d'informer vos parents sur une utilisation en toute sécurité.

Si vous voulez savoir à l'avance ce qu'il y a exactement dans vos médicaments, cela ne peut se faire que par les résultats d'un point de test. Pourquoi prendre le risque de prendre quelque chose de dangereux, puisque les drogues ne sont pas les plus sûres.

Lors des tests, cela se fait avec une base de données à jour. Vous pouvez apporter des pilules, des poudres et des liquides sur le lieu du test 2 semaines avant de commencer à les utiliser.

Alors vous savez avec certitude que vous avez les résultats à temps. De toute façon, vous ne récupérerez pas vos médicaments, alors assurez-vous de vous en procurer un peu plus. Avec une pilule, une pilule entière doit être remise, un gramme de poudre et avec du liquide environ LSD 1 sceau.

Dans la plupart des cas, en tant que personne, vous ne pouvez faire tester qu'une quantité limitée de l'ingrédient actif aux Pays-Bas, sinon ils penseront que vous êtes un commerçant. Vous ne devriez pas avoir ça. De plus amples informations sur les risques supplémentaires et ce que vous voulez savoir à l'avance sont disponibles en ligne.

aaneengesloten zegels korte termijn drugs gaan drugsgebruik drugsgebruik drugsgebruik xtc drugstest korte termijn drugs gaan vanwege de coronapandemie

Prueba de drogas

Probar drogas, suena un poco diferente. Aquí en los Países Bajos, se tolera el uso, pero no se permite la posesión y, desde luego, tampoco el comercio.

Sin embargo, Holanda es uno de los países con más consumidores de drogas, pero con tantas drogas en circulación también para uso recreativo, ¿cómo saber con certeza si es seguro?

Por supuesto, siempre existe un riesgo con las drogas, solo que a lo largo de los años hay más y más historias de terror en las que ahora se han cortado pastillas o polvos.

Este blog entra en detalles extensos sobre pruebas de drogas, tipos de drogas, riesgos y más.

drugs testen drugs testen drugs zit drugs andere drugs laboratorium pil uitslagen ouders capsules

Índice

 • → Tipos de diferentes drogas en los Países Bajos
 • → Nuevas sustancias psicoactivas
 • → Ventajas de tener medicamentos probados a tiempo
 • → Saber qué hay en las drogas o qué hay en las drogas con pruebas

Pruebas de tipos de drogas en los Países Bajos

Empecemos por el principio, ¿qué tipos de medicamentos tenemos realmente todos en el circulación?

Por supuesto, hay muchos de ellos, a continuación hay una lista de los más famosos y más utilizados . Debajo de cada tipo de droga se da una explicación de qué es y cuál es el efecto. Los siguientes son los más comunes en los Países Bajos.

Cannabis / hierba / hachís | Pruebas de drogas 

Se puede usar hachís y hierba bajo la misma categoría, la diferencia se explica en consecuencia. Tanto el hachís como la hierba provienen de una planta de cannabis hembra, sin embargo, con el hachís se utiliza la resina y la hierba o el cannabis es realmente la flor seca en sí misma.

Con el cannabis tienes muchas opciones para diferentes tipos de plantas de 'cepa' que a veces también se cruzan entre sí para producir una nueva variedad de cannabis, que también se llama híbrido.

Además, existe una diferencia entre una planta índica, una planta sativa o una combinación de ambas. Una variedad índica significa que la planta crece más rápido y, por lo tanto, se puede cosechar más rápido, el efecto se puede describir como inductor del sueño, analgésico y calmante.

El efecto de una cepa sativa se puede describir como un aumento de la serotonina, alivia la depresión, te da más energía y ayuda con la creatividad y la concentración.

Por lo tanto, se recomienda usar una índica por la noche y una sativa durante el día, porque una te da sueño y la otra te anima.

El hachís también se presenta en diferentes variedades, solo que no tanto como el cannabis, los efectos son más o menos los mismos.

También puede obtener 'boca de algodón' de cualquier variedad de hachís, la conocida boca seca junto con 'los munchies' o una patada para comer.

Puede ser bueno si has fumado mucho, los ojos se ponen rojos y se sientan más cerca y la persona parece tener mucho sueño. Además de una patada para comer, también puedes obtener una patada para reír.

Además de los efectos agradables, lamentablemente también puede haber efectos menos agradables, como un mal viaje, que puede desencadenarse simplemente por fumar, o si alguien ya tenía una mala mentalidad, esto puede amplificarlo.
También se pueden causar paranoia y psicosis. También pueden ocurrir olvidos o problemas con la capacidad de respuesta.

El consumo de marihuana y hachís se tolera en los Países Bajos, por lo que tenemos cafeterías en todas partes.

Se puede tolerar cultivarlo usted mismo con un máximo de 5 plantas, pero realmente depende de cómo la policía o el municipio hagan cumplir estas reglas.

Píldora de éxtasis | Pruebas de drogas 

Xtc es una de las drogas nocturnas más populares. Una pastilla de éxtasis contiene el ingrediente activo MDMA.

Ha sido una de las drogas más populares para tomar en fiestas o festivales durante años. Sin embargo, a lo largo de los años, desafortunadamente, han entrado en circulación muchas píldoras que no eran tan puras y las personas han muerto a causa de esto o han terminado en el hospital debido a sustancias contaminadas en la píldora, o una enorme cantidad de una sustancia que no se mencionó.

Por eso es importante que si quieres usar una pastilla te hagas una prueba de drogas en un laboratorio. Cuando tenga los medicamentos probados a tiempo para su fiesta o lo que sea, puede estar seguro de que lo hará de la manera más segura posible.

Una pastilla de éxtasis por lo general comienza a funcionar después de media hora o una hora, el usuario luego siente que 'patalea'.

Proporciona una sensación de euforia en la que alguien puede llegar a ser muy sociable, como abrazar o estar ocupado dibujando o tocando ciertas cosas que se sienten agradables, como el agua o una tela suave.

Alguien en éxtasis está enamorado de casi todo y después de aproximadamente 6 horas comienza a desaparecer.

A menudo sucede que las personas tienen resaca después del consumo de éxtasis, su cuerpo tiene que procesar todas las sustancias como la MDMA y reponer todas las sustancias felices que se han consumido en su cerebro a la vez. De ahí viene la conocida declaración Tuesday dip.

Los riesgos del consumo de éxtasis son principalmente sobrecalentamiento, tu cuerpo está trabajando duro y, a menudo, también hay mucho baile y sin que te des cuenta puedes pasar horas sin beber ni comer nada.
Comer a menudo se vuelve difícil o no, y los usuarios pueden sufrir calambres en las mandíbulas.

Además del sobrecalentamiento, también son comunes los problemas para orinar, lo que puede provocar una intoxicación por agua o una infección de la vejiga.

Por lo tanto, es importante beber agua e ir al baño antes de usar.

Mdma | Pruebas de drogas

Mdma ya se ha explicado anteriormente. MDMA también está disponible en forma de cristal o polvo en lugar de una pastilla de éxtasis. Cuando se toma MDMA de esta manera, se traga o se coloca en una cápsula vacía.

Aquí también es importante hacer pruebas de drogas. Un traficante puede decir que es MDMA pura, pero antes de que te des cuenta, hay algo más en ella con lo que no contabas, por lo que probarla puede evitar mucho sufrimiento.

Setas y trufas | Pruebas de drogas 

Las setas mágicas y las trufas son setas u hongos. Estos hongos contienen las sustancias activas psilocibina o psilocina, lo que hace que alguien se 'tropece', lo que también se conoce como alucinaciones.

Hay diferentes formas de tomar estos productos, puedes comerlo tal cual, hacer té o ponerlo en natillas o yogur si el sabor es malo.

Las trufas o los hongos mágicos difieren en fuerza, por lo que puede ser difícil dosificarlos correctamente. Las trufas están disponibles legalmente en una tienda inteligente en los Países Bajos, también hay una dosis y ya se ha probado con anticipación, para que sepa que tiene un buen producto.

Estos hongos comienzan a funcionar después de unos 20 a 60 minutos. Los usuarios suelen hacer esto en un lugar tranquilo en la naturaleza o en un entorno familiar en la casa de alguien.

Los efectos visuales pueden ser, por ejemplo, que salgan colores de las plantas o de los coches, que la pared se convierta en ondas o que se vean patrones.

Los efectos físicos pueden ser que alguien de repente se vuelva mucho más sensible al sonido o a su entorno, ser capaz de doblar los pensamientos a lo que normalmente es simple ahora de repente es difícil y sin sentido del tiempo.

Los riesgos pueden ser como con cualquier droga que alguien termine en un baño, vomite, tenga psicosis o se ponga muy nervioso porque el efecto puede durar bastante tiempo.
Ghb | Pruebas de drogas 

Ghb (butirato de gamma hidroxi)) está prohibido en los Países Bajos y figura en la lista de opio y, por lo tanto, cae dentro de las drogas duras.

El GHB es un líquido transparente que suele venderse en tubos de unos pocos mililitros.

Se dice que suele tener un sabor salado o amargo. GHB crea una intoxicación pacífica que se asemeja a beber alcohol, pero cuando alguien toma demasiado, causa somnolencia o incluso puede dejar a alguien paralizado o inconsciente.

Lamentablemente, el GHB también se usa ampliamente como droga para la violación, por lo que se pone en secreto en la bebida de alguien para que la persona quede paralizada o inconsciente y luego se la puedan llevar.

Siempre presta atención a tu bebida y no aceptes simplemente algo de un extraño en una fiesta.

Los efectos molestos pueden ser náuseas, también hace que alguien se sienta más desinhibido y, a veces, se toman decisiones de las que alguien luego se arrepiente.
Si la dosis es demasiado alta, esto puede tener un efecto anestésico tal que alguien puede sufrir un paro cardíaco. Y finalmente, uno puede convertirse rápidamente en adicto a esto.
Anfetamina / speed | Pruebas de drogas 

Anfetaminas son más conocidas popularmente como pep, speed o rapid.

Es un polvo blanco que asegura que alguien se vuelve enérgico, se siente alegre, quiere hablar más, permanece despierto más tiempo, puede rendir mejor o concentrarse y en general da una sensación mejor y eufórica.

Tu cuerpo está literalmente al límite, las pupilas se dilatan y el ritmo cardíaco aumenta. A menudo, los usuarios también pueden comer menos debido a la boca seca y los calambres en la mandíbula debido a la tensión muscular.

Las anfetaminas funcionan durante unas 6 a 8 horas. Un gramo de polvo suele costar 5 euros.

Puedes probar las drogas de anfetamina en un lugar de los Países Bajos. Puede hacer que se analicen todos estos medicamentos diferentes. ¡Siempre haga que sus medicamentos sean probados antes de usarlos! Así evitas riesgos innecesarios.

La anfetamina a menudo se inhala o se pone en un papel de liar o en una cápsula y se ingiere, lo que se denomina bomba.

A menudo se cortan las anfetaminas para que el traficante pueda ganar más dinero, el polvo a menudo contiene algo como cafeína u otras sustancias.

Es por eso que es seguro usar drogas primero para que las analicen, de modo que esté seguro de que no se han cortado sustancias peligrosas.

Otro tipo de droga que cae dentro de las anfetaminas es la metanfetamina, también conocida como meth, crystal meth y ice. Esta es en realidad la versión más fuerte de la velocidad normal y uno puede permanecer despierto durante días y volverse adicto muy rápidamente.

Puedes compararlo con todas las agradables sensaciones de la velocidad, pero aún más intenso, eso es lo que lo hace tan peligroso.

Algunos de los riesgos del uso de anfetaminas son palpitaciones del corazón, deshidratación, presión arterial alta, paro cardíaco, una cantidad peligrosa de privación del sueño, delirios y alucinaciones y un alto riesgo de adicción.
 Ketamina | Pruebas de drogas 

Ketamina, también conocida como K, K especial y keta. La ketamina es en realidad un analgésico que se usa en hospitales y clínicas veterinarias.

Por lo tanto, se recomienda que este medicamento tenga un efecto sedante en los usuarios. Se presenta en forma de polvo blanco o de cristal transparente y se inhala.

Los usuarios indican que el efecto de esto se siente como un sueño o una intoxicación, y cuando alguien usa mucho, tiene la sensación de salirse del cuerpo.

Lo peligroso de la ketamina es que la dosificación es muy difícil, si alguien usa demasiado, alguien puede entrar en un agujero K. Alguien no puede hablar o moverse y está en otro mundo, esto puede ser extremadamente aterrador y la persona también puede vomitar o incluso sufrir un paro cardíaco.

Los riesgos de uso son caídas, náuseas y vómitos, sobredosis, ataques de ansiedad, confusión y molestias en la vejiga.
LSD | Pruebas de drogas 

Lsd, también conocida popularmente como Lucy, L, acid, stamp o blotter. Lsd es un psicodélico, lo que significa que esta droga te hace alucinar.

Por lo general, se vende como un solo sello donde el vendedor suele tener una hoja completa de sellos contiguos.

El sello contiene el líquido, que es el LSD, el agente de disparo. Uno toma el sello en la lengüeta y después de 1 a 2 horas comienza a trabajar. A veces, también se coloca una gota de líquido en un terrón de azúcar, pero esto es raro porque la dosificación es extremadamente difícil.

Los usuarios indican que experimentan sonidos, colores y sensaciones de forma mucho más intensa. Uno puede comenzar a alucinar y volverse introvertido, luego puede ir mentalmente a otro mundo.

Cuando alguien usa esto, es importante que sea en un ambiente seguro y preferiblemente un viajero. Es alguien que se mantiene sobrio y puede ayudar cuando alguien se mete demasiado en un viaje o tiene un mal viaje. Durante un mal viaje alguien puede ver cosas aterradoras y pensar que va a morir, todo se siente realista cuando este no es el caso.

Los riesgos son entrar en una psicosis o en un estado de confusión a causa del viaje. También es posible que cuando alguien hace esto afuera o sin alguien, inconscientemente se ponga en situaciones peligrosas.
Cocaína | Pruebas de drogas 

Y finalmente cocaína, que también se conoce como coca cola, sos, nieve o charlie. Además de la cocaína normal, también existe la coca base (crack) que se fuma. Esto se conoce como crack, bori, base libre y blanco. La mayoría de los consumidores inhalan cocaína, que es un polvo blanco.

El efecto dura alrededor de media hora y uno puede volverse muy enérgico pero también agresivo y agitado. A menudo se usa en combinación con alcohol para recuperar energía y claridad.

La cocaína cuesta unos 50 euros el gramo. Al igual que las anfetaminas, esto también se puede cortar con basura peligrosa, por lo que existen varios riesgos asociados con el uso. Por lo tanto, hacer pruebas de drogas es muy importante en estos casos.

El basecoque se fuma en pipa, se elabora disolviendo la cocaína de rapé normal en agua y utilizando como base carbonato de sodio, sal de estómago o amoníaco.

Una vez en el cuerpo, tiene el mismo efecto que la cocaína normal. Solo porque esto se fuma, tiene un mayor golpe e impacto en el cerebro.

Los riesgos pueden ser confusión, agresión, psicosis, depresión, dependencia y adicción.

Nuevas sustancias psicoactivas | Pruebas de drogas 

Nuevas sustancias psicoactivas, también conocidas como NPS, productos químicos de investigación o Llamadas drogas de diseño, estas han ido en aumento en los últimos años. Estas son sustancias que se falsifican en el laboratorio a partir de medicamentos ya existentes para poder eludir la ley.

Probablemente conozca 2CB, 3MMC, 4FMP, etc. Todas estas son drogas de diseño. El peligro de esto es que, debido a que se fabrican cada vez más, es difícil saber qué contiene realmente. Así que ahora llegamos a la moraleja de esta historia, ¡haga que analicen sus drogas!

Ventajas de tener medicamentos probados a tiempo | Pruebas de drogas 

Fue bastante difícil llegar a este punto, pero el objetivo se ha aclarado gradualmente. La mayoría de nosotros sabemos que a menudo hay cosas en las drogas que no conocemos. Las drogas van a una línea de ensamblaje en los Países Bajos y se pueden obtener en casi todas partes o a través de Internet. Esto significa que muchas personas no tienen la información correcta sobre los medicamentos y realmente no saben qué riesgos están asociados con esto.

El uso de drogas es muy común en los Países Bajos, es muy simple, se le reenviará a través de un número y probablemente también se le entregarán las drogas. Pero en realidad no sabes la composición de lo que estás poniendo en tu cuerpo en este momento.

Debido a la pandemia del coronavirus, el consumo de drogas ha aumentado. Muchas drogas se usan en interiores en fiestas caseras, por lo que ahora es aún más importante hacerse la prueba, ya que hay otras drogas más impuras en circulación.

Hacer pruebas de drogas sigue siendo una idea loca, a menudo se piensa que te pueden arrestar cuando este no es el caso. Las pruebas de drogas se realizan en un laboratorio. Entonces necesita una pastilla entera o un gramo de polvo si quiere que lo analicen.

La prueba es anónima y, según los días de la semana, los resultados tardarán de 4 a 9 días. Después de un extenso análisis con un gran sistema nacional, se prueba en el sitio elegido, después de lo cual recibe los resultados después de tantos días. Cuando las drogas no son reconocidas, terminan en el sistema de monitoreo de información de drogas.

En tiempos de coronavirus, siempre consulte primero el sitio web para ver si las ubicaciones están abiertas. Para obtener más información, visite los sitios web de los lugares de prueba.

Saber qué hay en las drogas o qué hay en las drogas con pruebas de detección de drogas

¿Entonces sabes de antemano que vas a una fiesta o quieres consumir drogas? Luego haga que analicen sus drogas para que sepa si sus traficantes son confiables y si toma cosas buenas y seguras. Las personas que comienzan a consumir drogas a corto plazo y no se las someten a pruebas primero tienen un riesgo mucho mayor.

Puede sonar infantil, pero si eres más joven es útil informar e informar a tus padres sobre el uso seguro.

Si desea saber de antemano qué contienen exactamente sus medicamentos, solo puede hacerlo a través de los resultados de un punto de prueba. ¿Por qué arriesgarse a tomar algo peligroso, ya que las drogas no son las más seguras?

Cuando se prueba, esto se hace con una base de datos actualizada. Puede llevar pastillas, polvos y líquidos al lugar de la prueba 2 semanas antes de empezar a usarlos.

Entonces sabrá con certeza que tiene los resultados a tiempo. No recuperará sus medicamentos de todos modos, así que asegúrese de abastecerse de algunos adicionales. Con una pastilla, se debe entregar una pastilla entera, un gramo de polvo y con líquido sobre el sello LSD 1.

En la mayoría de los casos, como persona, solo puede probar una cantidad limitada del ingrediente activo en los Países Bajos, de lo contrario, pensarán que es un comerciante. No deberías tener eso. Puede encontrar más información sobre riesgos adicionales y lo que desea saber con anticipación en línea.

aaneengesloten zegels korte termijn drugs gaan drugsgebruik drugsgebruik drugsgebruik xtc drugstest korte termijn drugs gaan vanwege de coronapandemie

Testowanie narkotyków

Testowanie narkotyków, brzmi trochę inaczej. Tutaj w Holandii używanie jest tolerowane, ale posiadanie jest zabronione, a już na pewno nie handluje.

Niemniej jednak Holandia jest jednym z krajów o największej liczbie osób używających narkotyków, ale przy tak dużej liczbie narkotyków w obiegu również do użytku rekreacyjnego, skąd możesz mieć pewność, że jest to bezpieczne?

Oczywiście zawsze istnieje ryzyko związane z narkotykami, tylko z biegiem lat pojawia się coraz więcej horrorów, w których używa się tabletek lub proszków.

Ten blog zawiera szczegółowe informacje na temat testów narkotykowych, rodzajów narkotyków, zagrożeń i nie tylko.

drugs testen drugs testen drugs zit drugs andere drugs laboratorium pil uitslagen ouders capsules

Spis treści

 • → Rodzaje różnych leków w Holandii
 • → Nowe substancje psychoaktywne
 • → Zalety testowania leków na czas
 • → Wiedza, co jest w narkotykach lub co wchodzi w narkotyki dzięki testom

Testowanie rodzajów leków w Holandii

Zacznijmy od początku, jakie rodzaje leków wszyscy mamy w obieg?

Oczywiście jest ich wiele, poniżej znajduje się lista najbardziej znanych i najczęściej używanych narkotyków . Pod każdym rodzajem leku podane jest wyjaśnienie, co to jest i jaki jest efekt. Poniższe są najczęstsze w Holandii.

Konopie / chwasty / haszysz | Testy narkotykowe

Można stosować Hash i chwasty w tej samej kategorii różnica jest odpowiednio wyjaśniona. Zarówno haszysz, jak i chwast pochodzą z żeńskiej rośliny konopi, jednak w przypadku haszyszu używa się żywicy, a chwast lub konopie to tak naprawdę suszony kwiat.

Dzięki konopiom masz wiele opcji dla różnych „szczepów” roślin, które czasami są ze sobą krzyżowane, aby wyprodukować nową odmianę konopi, zwaną również hybrydą.

Ponadto istnieje różnica między rośliną indica, sativą lub ich kombinacją. Odmiana indica oznacza, że ​​roślina rośnie szybciej i dlatego może być szybciej zbierana, efekt można opisać jako wywołujący sen, łagodzący ból i uspokajający.

Efekt szczepu sativa można opisać jako zwiększenie poziomu serotoniny, łagodzenie depresji, zwiększanie energii oraz pomaga w kreatywności i koncentracji.

Z tego względu zaleca się stosowanie indici wieczorem i sativy w ciągu dnia, ponieważ jedna powoduje senność, a druga podnosi na duchu.

Hash występuje również w różnych odmianach, ale nie tak bardzo jak konopie indyjskie, efekty są mniej więcej takie same.

Możesz również uzyskać „bawełniane usta” z dowolnego szczepu haszyszu, dobrze znaną suchość w ustach wraz z „przekąskami” lub kopnięciem jedzenia.

Może być dobrze, jeśli dużo paliłeś, oczy stają się czerwone i siadają bliżej, a osoba wygląda na bardzo senną. Oprócz kopnięcia w jedzenie, możesz również dostać kopniaka ze śmiechu.

Oprócz fajnych efektów, niestety mogą być też mniej przyjemne efekty, takie jak bad trip, może to być wywołane paleniem lub jeśli ktoś był już w złym nastawieniu, może to wzmocnić.
Można również spowodować paranoję i psychozę. Może również wystąpić zapomnienie lub problemy z reakcją.

Używanie chwastów i haszyszu jest tolerowane w Holandii, dlatego wszędzie mamy kawiarnie.

Samodzielna uprawa może być tolerowana przy maksymalnie 5 roślinach, ale tak naprawdę zależy to od tego, w jaki sposób policja lub gmina egzekwują te zasady.

Pigułka ekstazy | Testy narkotykowe

Xtc to jeden z najpopularniejszych narkotyków w życiu nocnym. Tabletka ecstasy zawiera aktywny składnik MDMA.

Od lat jest to jeden z najpopularniejszych narkotyków zażywanych na imprezach lub festiwalach. Jednak z biegiem lat, niestety, do obiegu weszło wiele tabletek, które wcale nie były tak czyste, a ludzie umierali z tego powodu lub trafiali do szpitali z powodu skażonych substancji w pigułce lub ogromnej ilości substancji, o której nie wspomniano.

Dlatego ważne jest, aby jeśli chcesz zażyć pigułkę, musisz wykonać test narkotykowy w laboratorium. Kiedy masz przebadane leki na czas na imprezę lub cokolwiek to jest, możesz być pewien, że robisz to tak bezpiecznie, jak to tylko możliwe.

Pigułka ecstasy zwykle zaczyna działać po upływie pół godziny do godziny, a następnie użytkownik czuje, że „kopie”.

Zapewnia uczucie euforii, w którym ktoś może stać się bardzo towarzyski, na przykład przytulać się lub być zajęty rysowaniem lub dotykaniem pewnych przyjemnych rzeczy, takich jak woda lub miękka tkanina.

Ktoś na ecstasy zakochuje się w prawie wszystkim i po około 6 godzinach zaczyna się słabnąć.

Często zdarza się, że ludzie mają kaca po zażyciu ecstasy, twoje ciało musi przetworzyć wszystkie substancje, takie jak MDMA i uzupełnić wszystkie szczęśliwe substancje, które zostały zużyte w twoim mózgu od razu. Stąd pochodzi dobrze znane wtorkowe oświadczenie.

Ryzyko zażywania ecstasy to głównie przegrzanie, twoje ciało ciężko pracuje i często jest też dużo tańczenia i bez twojej uwagi możesz iść godzinami bez czegokolwiek do picia lub jedzenia.
Jedzenie często staje się trudne lub nie, a użytkownicy mogą cierpieć na skurcze szczęk.

Oprócz przegrzania, częste są również problemy z oddawaniem moczu, co może prowadzić do zatrucia wodą lub infekcji pęcherza.

Dlatego ważne jest, aby pić wodę i iść do toalety przed użyciem.

Mdma | Testy narkotykowe

Mdma zostało już wyjaśnione powyżej. MDMA jest również dostępny w formie kryształu lub proszku zamiast pigułki ecstasy. Kiedy MDMA jest przyjmowane w ten sposób, jest albo połykane, albo umieszczane w pustej kapsułce.

Również tutaj ważne jest przeprowadzanie testów narkotykowych. Sprzedawca może powiedzieć, że to czyste MDMA, ale zanim się zorientujesz, jest w nim coś, na co nie liczyłeś, więc przetestowanie go może zapobiec wielu cierpieniom.

Grzyby i trufle | Testy narkotykowe

Magiczne grzyby i trufle to grzyby lub gatunki grzybów. Grzyby te zawierają substancje czynne psilocybinę lub psylocynę, które powodują, że ktoś "potyka się", znany również jako halucynacje.

Istnieją różne sposoby spożywania tych produktów, można je zjeść bez zmian, zrobić herbatę lub włożyć do kremu lub jogurtu, jeśli mają zły smak.

Trufle lub magiczne grzybki różnią się siłą, więc ich prawidłowe dozowanie może być trudne. Trufle są legalnie dostępne w inteligentnym sklepie w Holandii, jest też dozowanie i zostało już wcześniej przetestowane, więc wiesz, że masz dobry produkt.

Te grzyby zaczynają działać po około 20 do 60 minutach. Użytkownicy często robią to w cichym miejscu na łonie natury lub w znajomym środowisku w czyimś domu.

Efekty wizualne mogą polegać na przykład na tym, że kolory wydobywają się z roślin lub samochodów, ściany stają się falami lub widać wzory.

Skutki fizyczne mogą polegać na tym, że ktoś nagle staje się znacznie bardziej wrażliwy na dźwięk lub otoczenie, a zdolność naginania myśli do tego, co zwykle jest proste, jest teraz nagle trudna i nie ma poczucia czasu.

Ryzyko może być takie, jak w przypadku każdego leku, że ktoś kończy kąpiel, wymiotuje, dostaje psychozy lub staje się bardzo zdenerwowany, ponieważ efekt może trwać dość długo.
Ghb | Testy narkotykowe

Ghb (gamma hydroksymaślan)) jest zakazany w Holandii i znajduje się na liście na liście Opium i dlatego należy do twardych narkotyków.

GHB to przezroczysty płyn, często sprzedawany w kilkumililitrowych tubach.

Mówi się, że często smakuje słono lub gorzko. GHB powoduje spokojne upojenie przypominające picie alkoholu, ale gdy ktoś bierze za dużo, powoduje senność, a nawet może spowodować paraliż lub utratę przytomności.

GHB jest niestety również szeroko stosowany jako narkotyk gwałtu, więc potajemnie dodaje się go do czyjegoś napoju, aby osoba ta została sparaliżowana lub straciła przytomność, a ofiara mogła zostać zabrana.

Zawsze zwracaj uwagę na swój napój i nie przyjmuj czegoś od nieznajomego na przyjęciu.

Denerwujące skutki mogą powodować nudności, a także sprawia, że ​​ktoś jest bardziej nieskrępowany, a czasami podejmowane są wybory, których ktoś później żałuje.
Jeśli dawka jest zbyt wysoka, może to mieć taki efekt znieczulający, że u kogoś może dojść do zatrzymania akcji serca. I w końcu można się od tego szybko uzależnić.
Amfetamina / prędkość | Testy narkotykowe

Amfetaminy są bardziej znane jako pep, speed lub rapid.

Jest to biały proszek, który zapewnia, że ​​ktoś staje się energiczny, czuje się wesoły, chce więcej rozmawiać, nie śpi dłużej, może lepiej działać lub skoncentrować się, a w sumie daje lepsze i euforyczne uczucie.

Twoje ciało jest dosłownie na krawędzi, źrenice rozszerzają się, a tętno rośnie. Często użytkownicy mogą również jeść mniej z powodu suchości w ustach i skurczów szczęki spowodowanych napięciem mięśni.

Amfetamina działa przez około 6 do 8 godzin. Gram proszku zwykle kosztuje 5 euro.

Możesz testować narkotyki amfetaminy w lokalizacji w Holandii. Możesz przetestować wszystkie te różne leki. Zawsze przetestuj swoje leki przed użyciem! W ten sposób unikniesz niepotrzebnego ryzyka.

Amfetamina jest często wciągana przez nos lub wkładana do rolki lub kapsułki i połykana, co nazywa się bombą.

Często zdarza się, że amfetaminy są cięte, aby diler mógł zarobić więcej pieniędzy, proszek często zawiera coś takiego jak kofeina lub inne substancje.

Dlatego bezpieczne jest używanie narkotyków w pierwszej kolejności, aby je przetestować, aby mieć pewność, że żadne niebezpieczne substancje nie zostały usunięte.

Innym rodzajem narkotyku, który należy do amfetaminy, jest metamfetamina, znana również jako metamfetamina, metamfetamina krystaliczna i lód. W rzeczywistości jest to mocniejsza wersja normalnej prędkości i można nie zasnąć przez wiele dni i bardzo szybko się od niej uzależnić.

Możesz to porównać ze wszystkimi przyjemnymi odczuciami prędkości, ale jeszcze bardziej intensywne, dlatego jest tak niebezpieczne.

Niektóre z zagrożeń związanych z używaniem amfetaminy to kołatanie serca, odwodnienie, wysokie ciśnienie krwi, zatrzymanie akcji serca, niebezpieczna ilość braku snu, urojenia i halucynacje oraz wysokie ryzyko uzależnienia.
 Ketamina | Testy narkotykowe

Ketamina, znana również jako K, specjalne K i keta. Ketamina jest w rzeczywistości środkiem przeciwbólowym stosowanym w szpitalach i klinikach weterynaryjnych.

Dlatego zaleca się, aby ten lek działał uspokajająco na użytkowników. Występuje w postaci białego proszku lub przejrzystego proszku kryształowego i jest wciągany.

Użytkownicy wskazują, że efekt tego przypomina sen lub odurzenie, a kiedy ktoś używa dużo, ma wrażenie wychodzenia z ciała.

Niebezpieczną rzeczą związaną z ketaminą jest to, że jej dawkowanie jest bardzo trudne, jeśli ktoś używa jej za dużo, ktoś może dostać się do dziury K. Ktoś nie może mówić ani poruszać się i znajduje się w innym świecie, może to być bardzo przerażające, a osoba może również zwymiotować, a nawet dostać się do zatrzymania akcji serca.

Zagrożenia związane z używaniem to upadek, nudności i wymioty, przedawkowanie, napady lęku, splątanie i dolegliwości pęcherza.
Lsd | Testy narkotykowe

Lsd, popularnie znany również jako Lucy, L, acid, stamp lub blotter. Lsd jest psychodelikiem, co oznacza, że ​​ten lek powoduje halucynacje.

Zwykle jest sprzedawany jako pojedynczy znaczek, gdzie sprzedawca często ma cały arkusz sąsiadujących znaczków.

Uszczelnienie zawiera ciecz, którą jest LSD, środek wyzwalający. Pieczęć zakłada się na język i po 1-2 godzinach zaczyna działać. Czasami kropla płynu jest również umieszczana na kostce cukru, ale jest to rzadkie, ponieważ dawkowanie jest wtedy niezwykle trudne.

Użytkownicy wskazują, że znacznie intensywniej doświadczają dźwięków, kolorów i uczuć. Można zacząć halucynacje i stać się introwertykiem, a następnie mentalnie przenieść się do innego świata.

Ważne jest, aby ktoś z tego korzystał, aby znajdował się w bezpiecznym środowisku i najlepiej jako tripitter. To ktoś, kto pozostaje trzeźwy i może pomóc, gdy ktoś zagłębi się w trip lub dostanie zły trip. Podczas bad tripu ktoś może zobaczyć przerażające rzeczy i myśleć, że umrze, wszystko wydaje się realistyczne, gdy tak nie jest.

Ryzyko popadnięcia w psychozę lub stan dezorientacji z powodu tripu. Możliwe jest również, że gdy ktoś robi to na zewnątrz lub bez nikogo, nieświadomie naraża się na niebezpieczne sytuacje.
Kokaina | Testy narkotykowe

I wreszcie kokaina, znana również jako koks, sos, śnieg lub charlie. Oprócz zwykłej kokainy istnieje również koks bazowy (crack), który jest wędzony. Jest to znane jako crack, bori, wolna baza i biel. Większość użytkowników wciąga kokainę, która jest białym proszkiem.

Efekt trwa około pół godziny i można stać się bardzo energicznym, ale także agresywnym i wzburzonym. Często stosuje się go w połączeniu z alkoholem, aby odzyskać energię i przejrzystość.

Kokaina kosztuje około 50 euro za gram. Podobnie jak amfetamina, można ją również ciąć niebezpiecznymi śmieciami, więc istnieje kilka zagrożeń związanych z używaniem. Dlatego w takich przypadkach bardzo ważne jest testowanie leków.

Koks bazowy jest wędzony w fajce, jest wytwarzany przez rozpuszczenie zwykłej tabaki w wodzie i użycie węglanu sodu, soli żołądkowej lub amoniaku jako zasady.

Po dostaniu się do organizmu działa tak samo jak zwykła kokaina. Tylko dlatego, że jest palone, ma większy cios i wpływ na mózg.

Zagrożeniami mogą być dezorientacja, agresja, psychoza, depresja, uzależnienie i uzależnienie.

Nowe substancje psychoaktywne | Testy narkotykowe

Nowe substancje psychoaktywne, znane również jako NPS, chemikalia badawcze lub Nazywane dopalaczami, ich liczba rośnie w ostatnich latach. Są to substancje, które są podrabiane w laboratorium z już istniejących leków, aby można było obejść prawo.

Prawdopodobnie znasz 2CB, 3MMC, 4FMP itp. To wszystko są markowe leki. Niebezpieczeństwo polega na tym, że ponieważ powstaje coraz więcej nowych, trudno jest wiedzieć, co tak naprawdę jest w tym. Więc teraz dochodzimy do morału tej historii, przetestuj swoje leki!

Zalety testowania leków na czas | Testy narkotykowe

Do tego momentu był to dość długi bieg, ale cel stopniowo stał się jasny. Większość z nas wie, że w narkotykach są często rzeczy, o których nie wiemy. Narkotyki trafiają na linię montażową w Holandii i można je nabyć niemal wszędzie lub przez Internet. Oznacza to, że wiele osób nie ma prawidłowych informacji o lekach i naprawdę wie, jakie ryzyko się z tym wiąże.

Zażywanie narkotyków jest bardzo powszechne w Holandii, jest to bardzo proste, zostaniesz przekierowany za pośrednictwem numeru, a leki prawdopodobnie również zostaną dostarczone. Ale tak naprawdę nie znasz składu tego, co teraz wkładasz do swojego ciała.

Z powodu pandemii korony wzrosło używanie narkotyków. Wiele leków jest używanych w pomieszczeniach na przyjęciach domowych, dlatego teraz jeszcze ważniejsze jest ich przetestowanie, ponieważ w obiegu jest więcej zanieczyszczonych innych leków.

Testowanie narkotyków to w rzeczywistości nadal szalony pomysł, często uważa się, że możesz zostać aresztowany, gdy tak nie jest. Testy narkotykowe są wykonywane w laboratorium. Następnie potrzebujesz całej pigułki lub grama proszku, jeśli chcesz to przetestować.

Test jest anonimowy i w zależności od dni tygodnia wyniki potrwają od 4 do 9 dni. Po szczegółowej analizie z dużym systemem krajowym, jest testowany na miejscu w wybranej lokalizacji, po czym otrzymujesz wyniki po tylu dniach. Kiedy narkotyki nie zostaną rozpoznane, trafiają do systemu monitorowania informacji o narkotykach.

W czasach koronawirusa zawsze najpierw sprawdź witrynę, aby sprawdzić, czy lokalizacje są otwarte. Aby uzyskać więcej informacji, odwiedź strony internetowe lokalizacji testowych.

Wiedza, co jest w narkotykach lub co wchodzi w narkotyki dzięki testom narkotykowym

Więc z dużym wyprzedzeniem wiesz, że idziesz na imprezę lub chcesz zażyć narkotyki? Następnie przetestuj swoje leki, aby wiedzieć, czy Twoi dilerzy są godni zaufania i czy bierzesz dobre i bezpieczne rzeczy. Osoby, które zaczynają zażywać narkotyki w krótkim okresie i nie mają ich najpierw przetestować, są o wiele bardziej narażeni na ryzyko.

Może to zabrzmieć dziecinnie, ale jeśli jesteś młodszy, warto poinformować i poinformować rodziców o bezpiecznym użytkowaniu.

Jeśli chcesz wiedzieć z wyprzedzeniem, co dokładnie jest w twoich lekach, możesz to zrobić tylko na podstawie wyników punktu testowego. Po co ryzykować branie czegoś niebezpiecznego, skoro narkotyki nie są najbezpieczniejsze.

Podczas testowania odbywa się to przy użyciu aktualnej bazy danych. Możesz przynieść pigułki, proszki i płyny na miejsce testowe na 2 tygodnie przed rozpoczęciem używania.

W takim razie masz pewność, że uzyskasz wyniki na czas. I tak nie odzyskasz swoich leków, więc upewnij się, że zaopatrzysz się w dodatkowe. W przypadku pigułki należy podać całą pigułkę, jeden gram proszku i płyn o uszczelce LSD 1.

W większości przypadków jako osoba możesz przetestować tylko ograniczoną ilość aktywnego składnika w całej Holandii, w przeciwnym razie pomyślą, że jesteś handlowcem. Nie powinieneś tego mieć. Więcej informacji na temat dodatkowych zagrożeń i tego, co chcesz wiedzieć z wyprzedzeniem, można znaleźć w Internecie.

aaneengesloten zegels korte termijn drugs gaan drugsgebruik drugsgebruik drugsgebruik xtc drugstest korte termijn drugs gaan vanwege de coronapandemie

Test antidroga

Test dei farmaci, sembra un po' diverso. Qui in Olanda l'uso è tollerato, ma il possesso non è consentito e di certo non si commercia affatto.

Tuttavia, i Paesi Bassi sono uno dei paesi con il maggior numero di tossicodipendenti, ma con così tante droghe in circolazione anche per uso ricreativo, come fai a sapere con certezza se è sicuro?

Naturalmente c'è sempre un rischio con le droghe, solo nel corso degli anni ci sono sempre più storie dell'orrore in cui ora sono state tagliate pillole o polveri.

Questo blog approfondisce in dettaglio i test antidroga, i tipi di farmaci, i rischi e altro ancora.

drugs testen drugs testen drugs zit drugs andere drugs laboratorium pil uitslagen ouders capsules

Sommario

 • → Tipi di farmaci diversi nei Paesi Bassi
 • → Nuove sostanze psicoattive
 • → Vantaggi di avere i farmaci testati in tempo
 • → Sapere cosa c'è nelle droghe o cosa c'è nelle droghe con i test

Test di tipi di farmaci nei Paesi Bassi

Cominciamo dall'inizio, quali tipi di farmaci abbiamo effettivamente tutti circolazione?

Ce ne sono ovviamente molti, di seguito è riportato un elenco dei farmaci più famosi e più utilizzati . Sotto ogni tipo di farmaco viene fornita una spiegazione di cosa sia e quale sia l'effetto. I seguenti sono i più comuni nei Paesi Bassi.

Cannabis/erba/hash | Test antidroga 

Hash e erba possono essere utilizzati sotto la stessa categoria, la differenza è spiegata di conseguenza. L'hashish e l'erba provengono entrambi da una pianta di cannabis femmina, tuttavia con l'hash viene utilizzata la resina e l'erba o la cannabis è in realtà il fiore essiccato stesso.

Con la cannabis hai molte opzioni per diversi tipi di piante "ceppo" che a volte vengono anche incrociate tra loro per produrre una nuova varietà di cannabis, che è anche chiamata ibrida.

Inoltre, c'è una differenza tra una pianta indica, una pianta sativa o una loro combinazione. Una varietà indica significa che la pianta cresce più velocemente e quindi può essere raccolta più velocemente, l'effetto può essere descritto come che induce il sonno, allevia il dolore e calma.

L'effetto di una varietà sativa può essere descritto come un aumento della serotonina, allevia la depressione, ti rende più energico e aiuta con la creatività e la concentrazione.

Si consiglia quindi di usare un'indica la sera e una sativa durante il giorno, perché una ti fa venire sonno e l'altra ti edificante.

L'hashish si trova anche in diverse varietà, ma non tanto quanto la cannabis, gli effetti sono più o meno gli stessi.

Puoi anche ottenere 'bocca di cotone' da qualsiasi ceppo di hashish, la famosa bocca secca insieme a 'la fame chimica' o un calcio da mangiare.

Può essere utile se hai fumato molto, gli occhi diventano rossi e si siedono più vicini e la persona sembra molto assonnata. Oltre a un calcio da mangiare, puoi anche ricevere un calcio da ridere.

Oltre agli effetti piacevoli, sfortunatamente possono esserci anche effetti meno piacevoli, come un brutto viaggio, che può essere innescato solo dal fumo, o se qualcuno era già di cattivo umore, questo può amplificarlo.
Anche paranoia e psicosi possono essere causate. Possono verificarsi anche dimenticanze o problemi di reattività.

Nei Paesi Bassi è tollerato l'uso di erba e hashish, motivo per cui abbiamo caffetterie ovunque.

La coltivazione da soli può essere tollerata con un massimo di 5 piante, ma dipende molto da come la polizia o il comune applicano queste regole.

Pillola di ecstasy | Test antidroga 

Xtc è una delle droghe più popolari della vita notturna. Una pillola di ecstasy contiene il principio attivo MDMA.

Da anni è uno dei farmaci più popolari da assumere alle feste o ai festival. Tuttavia, negli anni purtroppo sono venute in circolazione molte pillole che non erano affatto così pure e le persone sono morte per questo o sono finite in ospedale a causa di sostanze contaminate nella pillola, o di una quantità enorme di una sostanza che non è stata menzionata.

Ecco perché è importante che se si vuole usare una pillola si faccia un test antidroga in laboratorio. Quando avrai testato i farmaci in tempo per la tua festa o qualunque essa sia, puoi essere certo di farlo nel modo più sicuro possibile.

Una pillola di ecstasy di solito inizia a funzionare dopo mezz'ora o un'ora, quindi l'utente lo sente "calzare".

Fornisce una sensazione euforica in cui qualcuno può diventare molto socievole, ad esempio coccolarsi o essere impegnato a disegnare o toccare certe cose che ti fanno sentire bene come l'acqua o un tessuto morbido.

Qualcuno per l'ecstasy ha una cotta per quasi tutto e dopo circa 6 ore inizia a svanire.

Accade spesso che le persone abbiano i postumi di una sbornia dopo l'uso di ecstasy, il tuo corpo deve elaborare tutte le sostanze come l'MDMA e reintegrare tutte le sostanze felici che sono state consumate nel tuo cervello in una volta. Ecco da dove viene la nota dichiarazione di tuffo del martedì.

I rischi dell'uso dell'ecstasy sono principalmente il surriscaldamento, il tuo corpo lavora sodo e spesso si balla anche molto e senza che te ne accorga puoi andare avanti per ore senza bere o mangiare.
Mangiare diventa spesso difficile o meno e gli utenti possono soffrire di crampi alle mascelle.

Oltre al surriscaldamento, sono comuni anche problemi di minzione, che possono portare a intossicazione da acqua o infezioni alla vescica.

È quindi importante bere acqua e andare in bagno prima dell'uso.

Mdma| Test antidroga

Mdma è già stato spiegato sopra. L'MDMA è disponibile anche in forma di cristalli o polvere invece che in una pillola di ecstasy. Quando l'MDMA viene assunta in questo modo, viene ingerita o messa in una capsula vuota.

Anche qui è importante fare i test antidroga. Un rivenditore può dire che è pura MDMA, ma prima che tu te ne accorga, c'è qualcos'altro su cui non hai contato, quindi farla testare può prevenire molte sofferenze.

Funghi e tartufi | Test antidroga 

Funghi magici e i tartufi sono funghi o specie fungine. Questi funghi contengono i principi attivi psilocibina o psilocina, che fanno "inciampare" qualcuno, noto anche come allucinazioni.

Ci sono diversi modi per assumere questi prodotti, puoi mangiarli così com'è, fare il tè o metterli nella crema pasticcera o nello yogurt se il gusto è cattivo.

I tartufi oi funghi magici differiscono per forza, quindi può essere difficile dosarli correttamente. I tartufi sono legalmente disponibili in uno smart shop nei Paesi Bassi, c'è anche un dosaggio ed è già stato testato in anticipo, quindi sai di avere un buon prodotto.

Questi funghi iniziano a funzionare dopo circa 20-60 minuti. Gli utenti spesso lo fanno in un luogo tranquillo nella natura o in un ambiente familiare a casa di qualcuno.

Gli effetti visivi possono essere, ad esempio, che i colori escano da piante o automobili, il muro diventi onde o vedano motivi.

Gli effetti fisici possono essere che qualcuno diventa improvvisamente molto più sensibile al suono o al suo ambiente, essere in grado di piegare i pensieri a ciò che normalmente è semplice ora è improvvisamente difficile e non ha senso del tempo.

I rischi possono essere proprio come con qualsiasi droga: qualcuno finisce in un bagno, vomita, prende una psicosi o diventa molto nervoso perché l'effetto può durare abbastanza a lungo.
Ghb | Test antidroga 

Ghb (gamma idrossi butirrato)) è vietato nei Paesi Bassi ed è elencato nella lista dell'oppio e quindi rientra nelle droghe pesanti.

GHB è un liquido trasparente che viene spesso venduto in tubi da pochi millilitri.

Si dice che spesso abbia un sapore salato o amaro. Il GHB crea un'intossicazione pacifica che ricorda il consumo di alcolici, ma quando qualcuno ne prende troppo provoca sonnolenza o può persino rendere qualcuno paralizzato o privo di sensi.

Il GHB è purtroppo ampiamente utilizzato anche come droga per stupri, quindi viene messo segretamente nella bevanda di qualcuno in modo che la persona diventi paralizzata o incosciente e la vittima possa essere portata via.

Fai sempre attenzione al tuo drink e non accettare semplicemente qualcosa da uno sconosciuto a una festa.

Gli effetti fastidiosi possono essere nausea, rende anche qualcuno più disinibito e talvolta vengono fatte scelte di cui qualcuno in seguito si pente.
Se la dose è troppo alta, questo può avere un tale effetto anestetico che qualcuno può andare in arresto cardiaco. E infine, si può diventare rapidamente dipendenti da questo.
Anfetamine / velocità | Test antidroga 

Anfetamine sono più popolarmente conosciute come pep, speed o rapid.

È una polvere bianca che assicura che qualcuno diventi energico, si senta allegro, voglia parlare di più, rimanga sveglio più a lungo, possa esibirsi meglio o concentrarsi e tutto sommato dà una sensazione migliore ed euforica.

Il tuo corpo è letteralmente nervoso, le pupille si dilatano e il battito cardiaco aumenta. Spesso gli utenti possono anche mangiare di meno a causa della secchezza delle fauci e dei crampi alla mascella dovuti alla tensione muscolare.

Le anfetamine agiscono da 6 a 8 ore circa. Un grammo di polvere di solito costa 5 euro.

Puoi testare i farmaci anfetaminici in una località nei Paesi Bassi. Puoi far testare tutti questi diversi farmaci. Fai sempre testare i tuoi farmaci prima di usarli! In questo modo eviti rischi inutili.

L'anfetamina viene spesso sniffata o messa in una cartina o capsula e ingerita, cosa che viene chiamata bomba.

Spesso capita che le anfetamine vengano tagliate in modo che il commerciante possa guadagnare di più, la polvere spesso contiene qualcosa come la caffeina o altre sostanze.

Ecco perché è sicuro usare prima i farmaci per farli testare in modo da essere sicuro che nessuna sostanza pericolosa sia stata tagliata.

Un altro tipo di droga che rientra nelle anfetamine è la metanfetamina, nota anche come metanfetamina, metanfetamina e ghiaccio. Questa è in realtà la versione più forte della velocità normale e si può rimanere svegli per giorni e diventarne dipendenti molto rapidamente.

Puoi confrontarlo con tutte le belle sensazioni della velocità, ma anche più intenso, è questo che lo rende così pericoloso.

Alcuni dei rischi dell'uso di anfetamine sono palpitazioni cardiache, disidratazione, ipertensione, arresto cardiaco, una quantità pericolosa di privazione del sonno, deliri e allucinazioni e un alto rischio di dipendenza.
 Ketamina | Test antidroga 

Ketamina, nota anche come K, K speciale e keta. La ketamina è in realtà un antidolorifico utilizzato negli ospedali e nelle cliniche veterinarie.

Si raccomanda pertanto che questo farmaco abbia un effetto sedativo sugli utenti. Si presenta in una polvere bianca o in una polvere di cristallo trasparente e viene sniffato.

Gli utenti indicano che l'effetto di questo sembra un sogno o un'intossicazione e quando qualcuno ne usa molto, ha la sensazione di uscire dal corpo.

La cosa pericolosa della ketamina è che il dosaggio è molto difficile, se qualcuno ne usa troppo, qualcuno può entrare in un buco K. Qualcuno non può parlare o muoversi ed è in un altro mondo, questo può essere estremamente spaventoso e la persona può anche vomitare o addirittura andare in arresto cardiaco.

I rischi di utilizzo sono caduta, nausea e vomito, sovradosaggio, attacchi di ansia, confusione e disturbi alla vescica.
Lsd | Test antidroga 

Lsd, popolarmente noto anche come Lucy, L, acid, stamp o blotter. Lsd è uno psichedelico, il che significa che questo farmaco provoca allucinazioni.

Di solito viene venduto come un unico francobollo in cui il venditore ha spesso un intero foglio di francobolli contigui.

La guarnizione contiene il liquido, che è l'LSD, l'agente di scatto. Si prende il sigillo sulla lingua e dopo 1 o 2 ore inizia a funzionare. A volte si mette anche una goccia di liquido su una zolletta di zucchero, ma questo è raro perché il dosaggio è poi estremamente difficile.

Gli utenti indicano che sperimentano suoni, colori e sentimenti molto più intensamente. Si può iniziare ad avere allucinazioni e diventare introversi, quindi si può andare mentalmente in un altro mondo.

È importante quando qualcuno lo usa che si trovi in ​​un ambiente sicuro e preferibilmente in un trip sitter. Quello è qualcuno che rimane sobrio e può aiutare quando qualcuno si immerge troppo in un viaggio o fa un brutto viaggio. Durante un brutto viaggio qualcuno può vedere cose spaventose e pensare che stanno per morire, tutto sembra realistico quando non è così.

I rischi stanno andando in una psicosi o in uno stato di confusione a causa del viaggio. È anche possibile che quando qualcuno lo fa all'esterno o senza qualcuno presente che si metta inconsciamente in situazioni pericolose.
Cocaina | Test antidroga 

E infine cocaina, nota anche come Coke, sos, neve o charlie. Oltre alla normale cocaina, esiste anche la coca base (crack) che viene fumata. Questo è noto come crack, bori, base libera e bianco. La maggior parte dei consumatori sniffa cocaina, che è una polvere bianca.

L'effetto dura circa mezz'ora e si può diventare molto energici ma anche aggressivi e agitati. Viene spesso utilizzato in combinazione con l'alcol per ritrovare energia e lucidità.

La cocaina costa circa 50 euro al grammo. Proprio come le anfetamine, anche questo può essere tagliato con spazzatura pericolosa, quindi ci sono diversi rischi associati all'uso. In questi casi, quindi, è molto importante sottoporre a test i farmaci.

La basecoke si fuma in una pipa, si ottiene sciogliendo la normale cocaina da fiuto in acqua e utilizzando come base carbonato di sodio, sale gastrico o ammoniaca.

Una volta nel corpo, ha lo stesso effetto della normale cocaina. Solo perché questo è fumato, ha un colpo più grande e un impatto sul cervello.

I rischi possono essere confusione, aggressività, psicosi, depressione, dipendenza e dipendenza.

Nuove sostanze psicoattive | Test antidroga 

Nuove sostanze psicoattive, note anche come NPS, sostanze chimiche per la ricerca o Chiamate droghe sintetiche, sono in aumento negli ultimi anni. Si tratta di sostanze contraffatte in laboratorio da farmaci già esistenti in modo da poter aggirare la legge.

Probabilmente conosci 2CB, 3MMC, 4FMP ecc. Queste sono tutte droghe sintetiche. Il pericolo di ciò è che, poiché ne vengono creati sempre più nuovi, è difficile sapere cosa ci sia effettivamente dentro. Quindi ora veniamo alla morale di questa storia, fai testare i tuoi farmaci!

Vantaggi di avere i farmaci testati in tempo | Test antidroga 

È stata una corsa piuttosto lunga fino a questo punto, ma l'obiettivo è diventato gradualmente chiaro. La maggior parte di noi sa che spesso nelle droghe ci sono cose di cui non siamo a conoscenza. La droga va in catena di montaggio nei Paesi Bassi e può essere ottenuta quasi ovunque o tramite Internet. Ciò significa che molte persone non dispongono delle informazioni corrette sui farmaci e sanno davvero quali rischi sono associati a questo.

L'uso di droghe è molto comune nei Paesi Bassi, è molto semplice, verrai inoltrato tramite un numero e probabilmente verranno consegnati anche i farmaci. Ma in realtà non conosci la composizione di ciò che stai mettendo nel tuo corpo in questo momento.

A causa della pandemia di corona, il consumo di droghe è aumentato. Molti farmaci vengono usati in casa durante le feste in casa, quindi ora è ancora più importante sottoporlo a test, poiché ci sono più altri farmaci impuri in circolazione.

Farsi testare i farmaci è in realtà ancora un'idea folle, si pensa spesso che si possa essere arrestati quando non è così. Il test antidroga viene eseguito in laboratorio. Allora hai bisogno di una pillola intera o di un grammo di polvere se vuoi farla testare.

Il test è anonimo e, a seconda dei giorni feriali, i risultati impiegheranno dai 4 ai 9 giorni. Dopo un'analisi approfondita con un grande sistema nazionale, viene testato in loco nella località prescelta, dopodiché si ricevono i risultati dopo tanti giorni. Quando i farmaci non vengono riconosciuti, finiscono nel sistema di monitoraggio delle informazioni sui farmaci.

In tempi di coronavirus, controlla sempre prima il sito Web per vedere se le sedi sono aperte. Per ulteriori informazioni, visitare i siti Web delle sedi dei test.

Sapere cosa c'è nella droga o cosa c'è nella droga con i test antidroga

Quindi sai con largo anticipo che stai andando a una festa o vuoi fare uso di droghe? Quindi fai testare i tuoi farmaci in modo da sapere se i tuoi spacciatori sono affidabili e se prendi cose buone e sicure. Le persone che iniziano a usare droghe a breve termine e non le fanno prima sottoporre a test corrono un rischio molto maggiore.

Può sembrare infantile, ma se sei più giovane è utile informare e informare i tuoi genitori sull'uso sicuro.

Se vuoi sapere in anticipo cosa c'è esattamente nei tuoi farmaci, questo può essere fatto solo attraverso i risultati di un test point. Perché rischiare di assumere qualcosa di pericoloso, dal momento che i farmaci non sono i più sicuri.

Durante il test, questo viene fatto con un database aggiornato. Puoi portare pillole, polveri e liquidi nel luogo del test 2 settimane prima dell'inizio dell'uso.

Allora sai per certo di avere i risultati in tempo. Comunque non riavrai indietro i tuoi farmaci, quindi assicurati di fare scorta di qualcosa in più. Con una pillola, deve essere consegnata un'intera pillola, un grammo di polvere e con liquido circa LSD 1 sigillo.

Nella maggior parte dei casi come persona puoi far testare solo una quantità limitata del principio attivo in tutti i Paesi Bassi, altrimenti penseranno che sei un commerciante. Non dovresti averlo. Ulteriori informazioni sui rischi aggiuntivi e su ciò che vuoi sapere in anticipo sono disponibili online.

aaneengesloten zegels korte termijn drugs gaan drugsgebruik drugsgebruik drugsgebruik xtc drugstest korte termijn drugs gaan vanwege de coronapandemie
author avatar
SiTeAdMiNrCt
crossmenu