Research Chemicals Kopen
Menu

Adb-Butanica / ADBB

ADB-Butanica
11 januari, 2022

ADB-Butanica 3,3 dimethyl 1 oxobutan 3,3 dimethyl 1 oxobutan 1h indazole 3 carboxamide 1h indazole 3 carboxamide butinaca adb 18 h 26 n

Inhoud

♦ Over synthetische cannabisproducten

♦ Over Adb-Butanica

♦ Over andere producten die we verkopen

Over synthetische cannabisproducten | ADB-Butinaca

Wat zijn synthetische cannabinoïden? | ADB-Butanica 

Synthetische cannabinoïden worden gewoonlijk synthetische cannabis genoemd. Synthetische cannabis zijn psychoactieve stoffen die zijn ontworpen om de effecten van cannabis na te bootsen.

Sommige synthetische cannabisproducten

Sommige synthetische cannabisproducten worden onder verschillende namen verkocht. Een paar namen voor synthetische cannabis zijn de volgende:

  • Noorderlicht
  • K2
  • Kaos
  • Kronic
  • Kruid

Sommige van deze namen zijn ook de namen van echte cannabissoorten, verwar ze niet. Je kunt synthetische cannabis gemakkelijk van echte cannabis onderscheiden door er gewoon naar te kijken en eraan te ruiken.

Over Adb-Butanica | ADB-Butanica

ADB-Butinaca is een desiger-medicijn of onderzoekschemicalie die is geïdentificeerd als een synthetisch cannabisproduct . Dit product is een krachtige agonist van de CB1-receptor en de CB2-receptor met EC50-waarden van 1,2 nM en 3,5 nM. Dit product wordt gebruikt als recreatieve drug en ter vervanging van echte cannabis. Maar dit synthetische cannabisproduct bevat geen ingrediënt zoals THC.

ADB-Butanica is qua structuur vergelijkbaar met bekende synthetische cannabinoïden en wordt gezien als een analytische referentiestandaard. De meeste bedrijven verkopen ADB-Butanica voor onderzoeks- en forensische doeleinden.

U kunt verschillende websites bezoeken om ADB Butinaca te kopen, maar we raden u ten zeerste aan om uw onderzoek te kopen chemicaliën op onze website. Door dit te doen, bent u er zeker van dat u een echt product van hoge kwaliteit ontvangt en voorkomt u dat u wordt opgelicht door een louche website. Al onze klanten zijn erg blij met onze klantenservice en de kwaliteit van onze producten, we raden je aan om een ​​van onze producten te proberen en het zelf te zien.

We waarschuwen u nogmaals dat onze producten bedoeld zijn voor onderzoek en forensische doeleinden. Wij verkopen onze producten niet voor menselijke consumptie. Koop het product niet voor andere doeleinden dan voor onderzoek en forensische toepassingen. Dit product is alleen bedoeld voor onderzoek en forensische toepassingen.

Andere producten | ADB-Butanica

U kunt onze website bezoeken om ADB-Butanica te kopen. Maar je kunt ook veel andere hoogwaardige designerdrugs vinden. 

Verschillende soorten drugs

We verkopen veel verschillende soorten designerdrugs, van psychedelica tot kalmeringsmiddelen, en van poeders tot kristallen. Wij verkopen het allemaal. Bezoek onze website om het product te kiezen dat u interessant vindt.

Het is ons toegestaan ​​u te vertellen dat geen van onze producten wordt verkocht voor menselijke consumptie!

Alle producten die u op onze website kunt vinden en die u kunt bestellen, mogen alleen voor forensische of onderzoeksdoeleinden worden besteld. Het maakt niet uit of je psychedelica of kalmeringsmiddelen, poeders of kristallen bestelt. Geen van deze producten mag worden gekocht voor menselijke consumptie.

U dient zich ervan bewust te zijn dat als u een van de producten gebruikt die u op onze website koopt, dit uw verantwoordelijkheid is. Het gebruik van designerdrugs kan mogelijk schadelijk zijn voor uw gezondheid omdat er geen of weinig informatie over deze stoffen bekend is.

Dus als je een van onze producten koopt, zorg er dan voor dat je ze niet gebruikt, maar koop ze alleen voor onderzoeksdoeleinden.

 

author avatar
SiTeAdMiNrCt
crossmenu